Jument 20rky şu an ağır bir diyet yapıyorum (doktor onerisiyle) sadece sebze yiyorum.. tabii doktor bu durumda sütün azalır dedi ve bestlak damla yazdı.. 15 gündür sütüm var, bebeğim emiyor.. Bende işe yaradı..
Merve-250713 20rky ben galactago kullandım işe yaradı 6 aya kadar kullandım. Bunun yanında bol su içtim günlük 1 buçuk litre kadar
20rky Minikprenses5481 ikisi arasında karasız kaldım sizce hangisi daha iyi olur etkili olur bi şişe kullanma ile faydasını görür ütün sizce
20rky Merve-250713 i mom latte kullanıyorum doktor verdi ekstra yanında bunu da kullanayım diyorum yok çünkü sütüm. Doğumdan beri 3 litre su içiyorum günlük inşallah bende de faydası olur
20rky ARORA yanında ekstra bişiler yaptınız mı yeme içme konusunda peki sadece bu damlayı mı kullandınız
Mutluuuumandalina Bende diyetisyen eşliğinde diyet yapıyorum ve bu damlayı kullanıyorum faydasını gördüm
Minikprenses5481 20rky bn ikisinide kullandm ama galactogada durek etkisini farkettm bestlagi hastanede verdiker br siise btrdm hc br fayda gormedm ama surekli kullnman lazm onu yani 1 gun kullnaip bir kullnmamazlk yapma o seklde fayda goruesn zatn fiyatida yakndi brbrine bnmaldgm zamnlar
20rky Minikprenses5481 bir şişe bitirince normale döndü mü sütünüz yoksa 6 ay boyunca hep kullandınız mı
20rky Minikprenses5481 merhaba ben galactago damlayı kullanıyorum 3 gündür bebeğim çok gazlı olmaya başladı ve her emmeden sonra kusmaya başladı. Kusması düzelmişti size de böyle etkileri oldu mu acaba
Minikprenses5481 20rky bn 2,kutu kulnmstm snra dewam etmedm sutum ars onun yannda bol su dereotu bulgur pilavi yesllk tuketin bide uyku duzenn gzl oldumu sutun olur cnm
emiasl Hem bestlak hem galactago kullandım. İkisinin etki oranı aynı bence. Bırakınca azaldı sütüm. Ayrıca hurma incir dereotu yerseniz bol bol faydasını görürsünüz ve su önemli