Kalimbanne Mahvoldum ya doğumdan önce döngüm 22 idi doğumdan sonra 24-25 değişiyordu 6 gün geçti 😬 gebelik testi yaptım negatif ödem ödem oldu vücudum karnım şiş gitsem mi dra
bertn Kalimbanne aynı haldeyim döngüm değişti emziriyorum ondan mi bilmiyorum 5 gün gecikti test te yapmaya korkuyorum
Dilos01 Kalimbanne 12 gun geciktim 13. Gun adet oldum 😀😀stres stres stres yapma 😄😄test yapmışsın zaten olsaydi çıkardı cnm
Kalimbanne Mehmetereninannesi su içiyorum zaten ,🙈 tamam saldım gitti o halde 😁 stres yapmıyorum da bu şiş karın canımı sıkıyor
Bireylulmeselesi02 Kalimbanne ayyy ben çok üzülürdüm çünkü ikizlerim var 🥺benim 7. Günden sonra geldi inşallah sizinde gelir 🙏
Kalimbanne Bireylulmeselesi02 ya yaşamayan bilemez benim oğlan da haydut canıma okuyir ama kardeş düşünüyoruz zaten korunurken olursa tam tekne kazintisi olur öyle severiz 😂 ikiden sonra ben de düşünmüyorum hatta tüplerimi bağlatirim.diyorum
Bireylulmeselesi02 Kalimbanne vala bende kadın doğuma randevu alacam spiral düşünüyorum 🙄benim bir kız bir erkek bana yeter 🙏
Omertugra20 Kalimbanne ayy 9 gun gecti kafayi yicem 3 gun önce test yaptim negatif resmen catlicam rezene adacayi ictim banamasin demedi aglicam artik