Deletedmom5284 Mom544154 ay kocam olmasa komple aldırırım inan ki, o şuan bile ameliyat olmamı istemiyor da sen nasıl istersen öyle yap dedi
Kadirhan Deletedmom5284 Bende 85 90 kullanıyorum ama bana büyük geliyor oğlum sündürdu sanki kucultmek istiyorum ama ozelde ucret ne kadar acaba
Yavuzselimannesi Deletedmom5284 bende isiyorum ya özelde mi oluyosun anlatır mısın fiyat filan aynen ya zor büyük göğüs hep kilolu gösteriyo hemde sütyen bulmak zor
Deletedmom5284 Yavuzselimannesi devlette düşünüyorum ama istediğim tarihe randevu gelmezse özelde olucam
mucizelerin_annesi Deletedmom5284 ay lütfen daha sonra nasıl bir süreç yazarmisiniz bende düşünüyorum belim falan çok agriyo kıyafet giyemiyorum çok üzülüyorum hep iki beden geniş almak zorunda kaliyorum
Furug Deletedmom5284 buyuten bir arkds vardi ilk gunler agri olmustu sirtinda falan sonra memnun kaldi.hayirli olsun😍 azicigini bana gönder 😃😃😃
ikiprensannesi_gul Deletedmom5284 benim büyük değil dikleştirmek için bi operasyona ihtiyacım olucak ve ben çok tırsıyorumm 🙈
Deletedmom5284 Yavuzselimannesi aynen öyle okulda gömleklerimin düğmesi patlardı hep, bi kere derste patladı kurşun gibi düğme öndeki çocuğun kafasına geldi 😂😂😂
CahideBurak Doğum yapincaya kadar hep 75 taktım yaşım küçük değil ama 29 hep öyle taktım takı doğum yapana kadar şimdi 85 takıyorum büyük olması da bı farklıymış ya ama küçük güzel değil inanın heleki 75 olunca
Deletedmom5284 CahideBurak benimde kocam olmasa küçük isterdim zaten kapalıyım belli olmasını sevmiyorum dikkat çekiyor çok fazla
Mom356 Deletedmom5284 kız sen hamile değilmiyidin ya yoksa benım öyle hatırlıyom geçen bir postta sana yazdım cevap vermedin🧐🥸