Deletedmom5284 Sonunda randevu aldım kızlar çok heyecanlıyım bütün zorluklarına rağmen hazır ve nazırım çok mutluyum kurtuluyorum memelerimden 💃🏻💃🏻 Aranızda veya çevrenizde olan var mı süreci benimle paylaşmak isteyen 🙏🏻
Kadirhan Deletedmom5284 canım ayıp olmazsa ne kadar büyük olunca küçültme yapılıyor beden olarak belli bir beden olması gerek mi mide ameliyatı kilo şartı var ya onun gibi şart var mi
ikiprensannesi_gul Deletedmom5284 yaa çok tatlışsın ☺ ay benimde memişkolarım sanırım sarkık olucak ikinci çocuğum ve emziriyorum 3 yaşında kadar emer kesin sonrasında napıcam ya 🙈
Tgbygt Kir_papatyasiii Ayy bende yaa 4 çocuk annesiyim hala 75 göğüslerim 42 günlük bebeğim var emziriyorum 85 giyiyorum🙈büyümesini çok isterim ama olmuyor
Birbebek34 Deletedmom5284 kaç beden takıyorsun buyuk göğüs ilerde liflerin kopmasına omuz ağrısına da neden oluyor teyzem de aynı durumda çünkü doktor söylemiş
Yavuzselimannesi Deletedmom5284 bende isiyorum ya özelde mi oluyosun anlatır mısın fiyat filan aynen ya zor büyük göğüs hep kilolu gösteriyo hemde sütyen bulmak zor
Deletedmom5284 Kadirhan canım ben 95-100 falan takıyorum ama keyfi olarakta yapıyorlar isteğe bağlı birşey komple bile aldırabilirsin de devlette nasıl olur bilmiyorum, şartlarını bilmiyorum ama merak ediyorum
Bebegim_28 Kadirhan eğer devlette yaptırsanız büyüklük sınırı vs oluyor keyfi yapmıyorlar malesef😏 kuzenim yatırmıştı 100 hatta 100 yüz üstü diye hatırlıyorum. İşte boynuna vs zarar veriyorsa yapıyorlar yani sağlığını tehdit ediyor ise
Deletedmom5284 ikiprensannesi_gul bende yeni kestim sütten randevu aldım ekim kasım gibi ameliyata girmek istiyorum yazın sıcağında olmasın diye, benimde sarkıyor artık
KumsalRoza Deletedmom5284 iki teyzem de meme küçültme operasyonu yaptırdı.teknik kısımlarını pek bilmiyorum.bir kac gün zorlandılar sonra ohh dünya varmış neden daha önce yaptırmadık dediler.simdiden cokk geçmiş olsun💐
Kadirhan Deletedmom5284 Bende 85 90 kullanıyorum ama bana büyük geliyor oğlum sündürdu sanki kucultmek istiyorum ama ozelde ucret ne kadar acaba
snyck Deletedmom5284 Bende 90 95 takıyorum 🤭 ama baya kucuk duruyorlar (kilo 80 olunca 🙄) siz muhtemelen zayıfsınız o yuzden büyük duruyordur umarim çok kolay geçer birde dikleştirme falan yaparlarsa zaten mükemmel olur 🤗
MyworldLina Deletedmom5284 meraba. Canm arkadşmda olmak istyr bugun gtmiş manisa celel bayarda 5 6 milyar ücret istemişler sen ne kadr ödiceksin ve özeldemi olucan
Deletedmom5284 Mom544154 ay kocam olmasa komple aldırırım inan ki, o şuan bile ameliyat olmamı istemiyor da sen nasıl istersen öyle yap dedi
ikiprensannesi_gul Deletedmom5284 benim büyük değil dikleştirmek için bi operasyona ihtiyacım olucak ve ben çok tırsıyorumm 🙈
Mom356 Deletedmom5284 kız sen hamile değilmiyidin ya yoksa benım öyle hatırlıyom geçen bir postta sana yazdım cevap vermedin🧐🥸