babyandmom1 Kızım 36 günlük sabah 8.30 ta 50 cc mama içti 11.15 ten 12.40 a kadar aralıklarla emdi. Saat 14 te 15 te de 10 ar dk emdi 40 dk kadar öncede 10 dk emdi aç mıdır şuan? Sağım yaptım onuda vereyim diyorum
Fatmaaa22 babyandmom1 o zamanlar ben 5 dakika emziriyordum 15 dakika sonra yine istiyordu sonra yine 5 dakika emiyordu yoruluyordu uyuyordu bırakıyordum 15-20 dakika sonra yine aynı hep böyleydi
Nefeshiramm babyandmom1 benim sağa ak kadar sütüm yok ama 2 saate Bi emziriyorum uyanıyor zaten aç olunca 33 günlük
babyandmom1 Nefeshiramm emdiği zaman sık sık kaka yaptı 1 tane tamamen çişli bez gördüm onun dışında hep çiş ve kakalıydı
babyandmom1 Cicek_Gokce46 Mavisinannesi6064 Fatmaaa22 Çok teşekkür ederim yorumlarınız için acemi anne olmak çok zor bir de tekim anlamıyorum hiç 😔
Mavisinannesi6064 Cnm aç olsa uyumaz huysuzlnır bolbol emzirğn bn kustugu zaman anlıyordum doydugunu fazlalıgı çıkartıyordu yada gazını çıkardığı halde karnı şişse doymuştur 2 saatten 2 saate yarım saat emzir
Fatmaaa22 babyandmom1 benim de ilk bebeğimdi. Bebeğini en iyi sen anlarsın yavaş yavaş iyice alışacaksın ben o zamanki halimle su anki Halime baktığımda çok fark görüyorum. Simdi ağlama şeklinden direk anlayabiliyorum ne derdi olduğunu sende yavaş yavaş alışacaksın
Mavisinannesi6064 babyandmom1 zamanla çok daha iyi anlarsın cnm bnde daha 5:aydır anneyim çok şükür ögreniyoruz bi şekilde
babyandmom1 Nefeshiramm olsun her damla şifa onlar için. Sağmaktan çok emzirmek daha iyi zamanla artacak ben memeye döndürmeye uğraşıyorum
babyandmom1 Nefeshiramm benim kızımda emdiğinde daha çok bir tarafı emiyor çocuklarda var galiba bu özellik
babyandmom1 Mavisinannesi6064 yazdığım yazının üzerine 3 saat hiç bir şey yemedi ve uyandıramadım mama verdim 😔 60 cc
Cicek_Gokce46 babyandmom1 benim de ilk bebeğim tek başıma büyütüyorum biraz da pinpirikli biriyim anlıyorum sizi gayet siz bebeğinizi anlarsınız gögsünüzü uyurken verin eğer uyanmıyor sa alır emer
Mavisinannesi6064 babyandmom1 sarılık dönemini atlatmış cnm ztn doktor dn bu konu Hk. Net bilgi al nasıl doyurma gerektigini bilgilendirme yapar zaten