Helbest49 Merhaba kizlar bu 6. Ay asisi kac tane yapiliyor ve ates oluyor mu? bebisleri asi olan arkadaslar nasil gecti yardimci olur musunuz?
Med Helbest49 iki bacak birde ağızdan damla şeklinde oldu. Eve gelince calpol verdim. Yıkadım uyuttum. Hic bir problem yaşamadık.
Yorgunannee_dd Helbest49 iki bacak bir ağız ateş falan olmamıştı ama aralık ayına denk gelmişti şimdi havalar çok sıcak olabilir ateşi ilk gün 6 saat arayla calpol vermiştim hiçbir sorun yaşamadan atlattık biraz uyku yapmıştı. Dünde 1 yaş aşısı olduk buda çok rahat geçiyor ateş huysuzluk vs yok
Yagmur46 Minneee iki bacak bir kol bir de ağızdandi sanırım,bizde çok şükür sorun olmadı ateşsiz atlattık. Ama ağrısı olduğu için haliyle; ağrı kesici vermiştik iki üç defa. Onun dışında çok şükür sorunsuz geçmişti. İnşallah sizlerinki de sorunsuz geçer
Yagmur46 Minneee iki gün filan sürdü bizde ama öyle bağır çağır bir ağrı değildi. Sadece ufak huzursuzluk şeklindeydi,korkacak bir şey yok inşallah merak etme
Minneee Yagmur46 Çok teşekkür ederim. Bizim dördüncü ay aşıları biraz sarstı 6. ayda yine onların pekiştirme aşıları olduğundan biraz tedirgin oldum. İnşallah bizim de sizin gibi çok sancımasan geçer gider
Yagmur46 Helbest49 yanlış hatırlıyor olabilirim 🤗 arkadaşın biri de sormuş da,kusura bakmayın lütfen 💕
Yagmur46 Ylcmelis dediğim gibi yanlış hatırlıyor da olabilirim, yanlış bilgi vermiş olmayayım 😌 çünkü üzerinden 6 7 ay geçti
Ylcmelis Helbest49 Biz iki bacakta vuruldu bi tane ağızdan damlatıldı ateşimiz çıkmadı çok şükür ama sürekli ateşini olçüodum 37yi geçmedi
Nehirk Helbest49 biz dün olduk dün ateş yoktu bu gün çıktı Alnı 38.2 Koltuk altı 37 kaç olunca endişelenmeliyim calpol verdim
miladeniz Bızımde bugun olucak korkuyorum ya ozel aşı varmı pekı takvıme baktım anlamadım ozellerıde vurduruyorjm cunku
Minneee miladeniz Özel aşı e-nabızdan takip edemiyorsunuz. Doktorunuz planlıyor ona göre vuruluyorsunuz.
Nehirk biz dün olduk dün ateş yoktu bu gün çıktı Alnı 38.2 Koltuk altı 37 kaç olunca endişelenmeliyim calpol verdim