Btl-aybar Hanımlar geçen ay lekelenmeli bir şekilde adet oldum bu ayda 12 gün oldu daha adet olmadım test yaptım gebelik yok ama neden böyle oldu acaba
Mavi0688 Btl-aybar benimde 6 gun gecti Test yaptim tek cizgi. Normalde duzenlidir adetim. Dr ye gitmeye korkuyorum ama illaki gidicem biraz daha olmazsam. Cok tedirginim
Nesrincente Btl-aybar sezeryan yapalı 4 ay oldu benimde gecen ay ilk regl oldum 3.ayda yanı bu ay olmadım daha ama 1 sene duzensız lık normalnıs boyle bısey mı acaba sızınde bu arada test yaptm negatif benmde
BirAnneBirBebekkkKk Btl-aybar valla benim de o kadar geciktiginde test yaptim negatifti suan 21 gun oldu bakalim yine yapicam ama korkuyorum valla ben dogum kontrol hapi kullanip biraktim onu kullanirken ara ara kanamalarim olmustu ondan mi oldu anlamadim tedirginim
BirPrensesAnnesiyimm Btl-aybar Yine de her ihtimale karşı bir kontrol fln yaptırmanı öneririm.İnşallah önemli bir şeyin yoktur😙
Btl-aybar Nesrincente Olabilir bı senede dolmak üzere aslında niye böyle oldu bilmiyorum ben gün oldum âdet rahatladım resmen
Bireylulmeselesi02 Btl-aybar bu ay herkeste olmuş herhalde benimde 7 gün geçikti ama çok şükür adet oldum 🥰