Mom356 Kızlar sizce bu yenidoğan bebek için çok fazla değil deme dün bunu aldık trendyoldan sonradan düşündüm acaba çok mu gelir diye
Epifenomen-gkc Mom356 fazla. Benim kızım erken doğdu 2600 Gr yine de 1 numarayı 300 adet kullandık. 3.5 kilo civarı bebek için çok fazla olur
Attent Mom356 trentyoldan siparis iptali var para geri hesapa geliyor yani trentyol cuzdana para geliyor kargoya verilmediyse
Aryemus_3 Mom356 sen bilirsin ama bebeğin kilosu ve cinsiyeti etken olabilir kaç adet bez kullanımına üstelik iptal edebilirsin siparişini
Mom356 Aryemus_3 Kullanabildiğim kadar kullanacam artık sonra 2 numara alırım artık bana da lazım olur hem çöpe gitmiş olmaz😂
yuksekipek Mom356 biz 1 ay icinde 2 numaraya gectik canim 100 adetle 3 kilo dogdu bide 🤣 asiri fazla geri iade edip yetecek kadar al bebce
Mom356 yuksekipek bizimkinde geçen hafta 2900 dü kilosu ama bakalım yarın gidicem. Ama iptal etmicem bana lazım olur 😂
Peri_lendin Mom356 kız naptın 😂 bukadar bez ne ben direk 2 numara almıştım oğlumda bunda da öyle alicam çok fazla ama iptal edemiyomusun