Arafinannesi pamuksekerinannesii Ay canım inan çok üzüldüm seni çok iyi anlıyorum yine biz akşamları 1 saat babaya atıp nefes alıyoruz Rabbim yar ve yardımcın olsun inşAllah çok zordur eminim ne yapsan da rahatlasaki zannımca herseyide denemişsindir..inşAllah bu gece huzurla mışıl mışıl uyursunuz ikinizde.. Ama bayılman normal değil mutlaka Bi vitamin takviyesi almanı tavsiye ederim..
pamuksekerinannesii Arafinannesi gerçekten çok yıprandım çok yoruldum yemek bile yiyemiyorum akşamları bedenim çöktü iyice daha kötü şeyler olacak diye korkuyorum artık bana birşey olsa bı cocuk ne olacak
pamuksekerinannesii Aselikoo çok teşekkür ederim canım benim kızım uyumuyor her türlü beşiği hamagı aldık odası ayrı var beşikler vs ama yok daha almak istemiyorum yatak 3 gün önce gidip park yatak aldım rahat genişce uyusun diye yok bana mısın demiyor uyku arkadası 2 tane var onları görünce uykusu varsada acılıyor oyun oynuyor yani çok zıt bi bebek olmayınca olmuyor sanırım ama olan bana oluyor
Ftmvrs13 pamuksekerinannesii ben su bardığana 200 ml 2 çay kaşığı koyuyorum ağzını kapatıp 15 dk demliyorum sonra bebişe veriyorum karnını doyur bebişin altını değiştir ver 8 aylık olduğu için 2 veya 3 tatlı kaşığı verebilirsin
pamuksekerinannesii Ftmvrs13 çok saol denicem simdilik uyudu dualar açtım öyle uyuttum uyuyamıyorım hemen uyanıcak diye 5,10 dk lık uykular dahada kötü yapıyor artık beni
Arafinannesi pamuksekerinannesii yok olmaz Allah’ın izniyle inşAllah sadece biraz yıpranmışsin kuru üzüm hurma felan tüket canım vitamin al biraz..Eğer mümkünse acaba biraz ailenin yanına mı gitsen biraz toparlarsın kendini..
Cascas19 pamuksekerinannesii evet canım bu tipler genelde 3 kademe yatıyor. Sen gene de alırken sor. [url=https://www.hizliresim.com/ni3s75d][img]https://i.hizliresim.com/ni3s75d.jpg[/img][/url] ama ben hiç yatırmaya gerek duymadım. 🤭 1 saat önce uyudu böyle aldım koydum yatağa.
Ftmvrs13 pamuksekerinannesii öyle olur bende bebeğini yalnız büyütenlerdenim ağlamadım mı ayılıp bayılmadım mı neler neler seni çok iyi anlıyorum ama uyumuyor diye kestirip atma Mutlaka bi şekilde uyutmaya bak ama rezene ama damla bi çözüm bul ki sende dinlene bilesin çünkü gerçekten anne dinlenmeyince hele ki bebeğine yalnız bakan bi anne olarak dinlenmeyince senin hasta olman daha kötü oluyor
pamuksekerinannesii Ftmvrs13 yA gerçekten çok zor tek başına çocuk büyütmek ilk defa yorgunluktan bayıldım ben nasıl oldu anlamadım anne kendine bakamazzaa o cocuk per perişan olur tabiki
pamuksekerinannesii Arafinannesi eşim 2 gün sonra geliyor 3 ay burda sonra geri gidicek o gittiği an aileme gidicem bende ve vitaminsiz kaldım cünkü birşey yiyemiyorum huysuzlugu yüzünden sürekli mızmız uyumaya korkuyorum şu an uyanıcK birazdan çünkü
pamuksekerinannesii Cascas19 ay yerim bu yakışıklıyı bakıcam bunada canım çözüm olsunda ne olursa olsın
Arafinannesi pamuksekerinannesii inşAllah mışıl mışıl uyur iyi bari şu 2 günüde atlatta inşAllah 3 aya baya büyür inşAllah biraz rahatlarsın 🌸
Nuduu pamuksekerinannesii o damlayi doktorlar onermiyor uzerindede 4 yas sonrasi yaziyor bi kere bende dr sormusdum karaciger enzimlerini bozarsin demisdi medipol bilginiz olsun size bi yardimci lazim aslinda oda mumkun olmayinca zor Allah yardimciniz olsun ailenizde kalsaniz biraz
pamuksekerinannesii Nuduu aa öyle mi? Bilmiyordum. ailem çok uzakta eşimde geliyo 2 güne kadar bu süreçte düşüp kalmazszam bi yerde gelir gelmez cocugı vericem birgün boyunca uyucam
Ftmvrs13 pamuksekerinannesii benim ailemde 4 kişilik geçen kış eşim ve iki kızım grip oldu ben hepsine baktım en son ben oldum ama bana kimse bakmasın mecbur kendi kendime baktım annem hep söyler bi evin hanımı o eve yeter de o hasta olsa o eve 10 kişi bakamaz diye canım annem 💕
Nuduu pamuksekerinannesii Vitamin kullanin her firsatta bisiler yiyin sivi tuketin. Oksijen alip balkonda camda gececek bu gunler uyku gerilemesinde olabilir yada dis cikariyodur kimbilir yavrucagin ne sıkıntı si var
Pamukyanakasaf pamuksekerinannesii Kesinlikle ailenin yanına git veya onlardan biri gelsin arkadaşım. En azından biraz uyur, yemeğini yersin. Allah korusun sağlığından olma.
Blackcloud Rukye dinletebilirsin bebeğine kuzum, işe yaramazsada eğer emziriyorsan rezene iç hem seni hem bebeğini rahatlatacaktır. Loş ışık deneyebilirsin, etrafında uykusunu dağıtacak oyuncak, açık tv vs olmasın.