Cemreninannesi11 Merhaba kızlar Benim belim ve sol kalçam çok ağrıyo ağrı kesici krem sürsem bişey olur mu sütüme etki eder mi bebeğim 1 aylık bugün doktor kontrolü vardı sormayı unuttum doktorumuza
En_guzel_yanim Cemreninannesi11 bele krem sürmekle sütün ne gibi ilgisi olabilir onu düşünüyorum. Neyse 🤷🏻♀️ sürün bişey olmaz 👍
Morfrenk Cemreninannesi11 sürmemeniz gerekiyor, vücut tarafından emiliyor kremlerde. Parol kullanın, havluyu ısıtın koyun
Atamom16 Cemreninannesi11 canım ben emzirirken belim tutulmuştu doktor suljel krem ve parol vermişti krem için geçer mi bilmiyorum süte
Cemreninannesi11 En_guzel_yanim kremin içeriğinden dolayı tedirgin oldum bilemedim hamilelikte yüze dahi krem sürmeyi önermedikleri için sormak istedim
Cemreninannesi11 Morfrenk teşekkür ederim cnm parol yok evde ama sezeryan doğum yaptım doktorumuz ağrı kesici olarak minoset yazmıştı onu içsem olur mu acaba
Cemreninannesi11 Atamom16 benimde aşırı kalçam ağrıyo bildiğin kemiğim takılıyor sanki ayağımı kaldıramıyorum otururken yatarken ağrıyo evde ağrı kesici krem var ama cesaret edemedim sürmeye teşekkür ederim 🌸
Atamom16 Cemreninannesi11 rica ederim tutulmaya kadar gidiyor dikkat et ters hareket yapma inşallar geçer biran önce
Cemreninannesi11 Tatlican evet elimdeki krem emzirmede önerilmiyor reçetesinde aklıma gelmemişti bakmak sağolun
Tatlican Cemreninannesi11 allah şifa versin .Benimde belim devamli ağrıyor biraz yorulma bile istemiyor cocuklada yorulmadan nasil olucak.
Atamom16 Cemreninannesi11 sezaryen nimetleri 7 ay oldu hala çekiyorum en ufak bir yorulmada başlıyor bel bacak ağrısı zor bir durum
Tatlican Cemreninannesi11 bitkisel bir ilac vermisti dr adını unuttum .sizde dr a giderseniz danışırsınız uygunsa kullanirsinz bana iyi gelmisti.
Cemreninannesi11 Tatlican aynen öyle valla Allah yardımcımız olsun ilk defa böyle ağrım oldu çok zor geçiyo bugün kızımı doktora götürdüm resmen aksayarak gittim
Cemreninannesi11 Atamom16 benm ikinci sezeryanım ilkim. 7 yıl önce olmuştu onda hiç böyle olmadım o genel anesteziydi ama bu belden oldum ondan öı acaba bilmiyorum ama çok ağrıyo belim ve kalçam