EbrarZehram miniktavsanim ilk çıktığında aldım harika bir şey dedim ikinci kez aldım camsilden farkı yok kaliteyi bozdular bence
Feyzosunannesi miniktavsanim halı lekelerine sıkıp silince cok ise yariyo ben gunluk mutfak dolabima fıslatip siliyorum tertemiz yapiyo🌸
Sedeeff miniktavsanim bu hijyenik galiba adı 101de satılan bir temizleyici var ocakta onu kullaniyorum şahane çıkarıyor. Asperox ocakta işe yaramıyor cidden
Nik_mik_yok miniktavsanim yağ sökücü olarak değil ama leke giderici olarak memnunum.evdeki tüm dolapları, PVC leri, duvarları sildim ,güzel temizledi.hali ,koltuk ,sandalye ye bişey dökülünce de siliyorum leke bırakmıyor .beyaz spor ayakkabilarda da başarılı 😃
lanadelmiyav miniktavsanim kendim kullanmadım fakat bir arkadaşımın evinde gördüm. Ben tercih etmem, çok çok ağır bir kimyasal gibi geldi.
NukleerBaslikliKiz Mom356 Benim ocak siyah şimdiye kadar cifler hep leke bırakıyodu asperox çok iyi yaptı bende şaşırdım ama çok memnunum kuzu 😀
Mom356 NukleerBaslikliKiz benımki beyaz ondan mı acaba bende çif ve fairy le beraber siliyorum bembeyaz yapıyor😃
Emir_karan miniktavsanim valla bn çok memnum cnm bn bütün dolaplarıma sıkıyorum sonra duruluyorum iki kere