Esra___ Oğlum 4 ay 28 günlük 3,5 aylıktan beri dönüyordu ama kolunu kurtaramıyordu son 10 gündür hızlıca dönüp kolu çıkarıyor ileri gitmeye çalışıyor yapamadıkça ağlıyor bu döngü böyle devam edip gidiyor 😂 ne zaman emeklemeye başlar ki rahat etsin çocuk 😂
[silindi] Esra___ benim kızımda 4ay 28 günlük 🙈 yüzüstü bırakınca dönmeye çalışmadan önce kendini ittiriyor emeklemeye çalışır gibi. Sırt üstünden yüzüstüne dönemiyor 🤷🏼♀️ Emeklemeye bildiğim kadarıyla 6.ayı doldurunca başlanıyor
Kuzum_ Esra___ bnm oğlum da dört ay iki günlük ama hala dönmüyor😥 ben de üzülüyorum ne güzel sizinki dönüyormuş
Tuba Esra___ benim esim 3 aylikkten emeklemeye baslamis. oglum 2,5 aylik ve yüz üstü yatirinca sirt üstü dönmeyi basarabiliyor. sirt üstü de simdiye kadar 2 kere yüz üstü döndü. yüz üstü oldugu zaman ayaklarini ittirip önden kendini cekmeye calisiyor. bende hep diyorum ha gayret bu gidisle baban gibi 3 aylikken emekleyeceksin😅😂
Deletedmom115 Esra___ Canım yine emeklemesi bir kaç ayı bulur genelde 7. Aydan sonra çoğu bebek emekler ama belli olmaz tabii her bebek farklı
Esra___ [silindi] aynı tarihte doğmuş kuzucuklar her bebeğim yöntemi farklı oluyor demek ki bizimki sırt üstü yatınca anca kollar bacaklar tepeleniyor başka bir çabası olmuyor 😊
oglummehmedim Kuzum_ benimkide aynı 4aylik dönmüyor ne saga ne sola ne yuzustune her çocuk farklidir sirt üstü yatsa da hiç durmuyor mesela ayaklar neler yapiyor bütün gün gülüyor kendi kendine konusup duruyor he çocuk farkli yani takma kafaya
Tuanna Kuzum_ her bebek bir değil üzülme canım vakti gelince kendini hazır hissettiğinde o da yapacak hepsini hemde bak gör neler yapacakk ☺️😋😋💕 Sağlıklı mı çok şükür diğerleri yavaş yavaş olur 🙏🏻
Zeyyy Kuzum_ tatlım bu üzülecek bi şey değil ki kızım 6.aydan sonra döndü 🤩 peşine de emekledi önce geri geri sonra ileri hatta tam donemiyodu bile
Esra___ Kuzum_ döner Cnmm niye üzülüyorsun ki bu aylarda 1 gün bile çok fark ediyor benimki 3,5 Aydan beri dönüyordu ama kolunu çıkaramıyordu son 10 gündür tam olarak dönüyor yani bi 10 gün sonra neler yapacağını hiç bilemezsin 😊
Kuzum_ oglummehmedim aynen bizi tarif ettiniz ayaklar hiç durmuyor çok hareketli gülüyor kahkaha çığlık hepsi var maşallah insallh dört gözle bekliyorum ben de dönsün diye bakalım hayırlısı
Esra___ Tuba olur mu olur Cnmm valla hemen öğrensin sonra benim gibi akşama kadar sinir olmuş bi bebek izlersin 😂
Melek7 Esra___ benim oğlum da 3buçuk aylıkken döndü. Şuan 7buçuk aylık ama hala emeklemiyor😁 döne döne istediği her yere gidiyo tutunup kalkmaya çalışıyor ama emekleme yok daha ben de bekliyorum😆
Aseda Melek7 benim kizimda ayni 7 bucuk aylik bizimki geri geri emekliyor geri emekleyen bebekler cabuk yururmus ama bakalim hayirlisi iyi olsunlarda 🙂
Sevoanne Esra___ azimliyse yapar siz ona nasıl gideceğini gösterin o eger kapan bi çocuksa gitmek istediği içinde gösterdiğinizi yapar bence.. benm kızım tam 6.ay dolmadan emeklemeye başlamıştı şimdi 7aylık kendi kanepeye kalkıp sıralıyor maşallahh subhanAllah
Esra___ Sevoanne maşallah yavrunuza rabbim nazarlardan saklasın şimdilik önüne yaklaşıp oturuyorum gel diyorum çabalıyor sinir olunca kaldırıyorum tekrar deniyor 😊
DenizKizi Esra___ benim kizim haftaya 9 aylik olacak daha emeklemiyo bebekler illa emekleyecek diye bisey yok zaten gelişim basamağı degil bebegin keyfine kalmis kizim emekleme pozisyonu aliyo ama gitmiyo oglumda 11 aylıkken geri geri emekledi 1 hafta kadar sonra yürürdü hemen
Esra___ DenizKizi maşallah yavrularınıza 😊 bakalım bizimki sinir olduğu kadar çabalarsa belkğ başarır
deletedmom2200 Esra___ oğlum 7,5 aylık 7 ayına kadar tek bir çabası yoktu ama son günlerde acayip atağa geçti sıpam yerinde durmuyor tek sorunumuz geri geri emekliyor daha doğrusu sürünüyor 😅😅
deleted2310 Esra___ Ay benimkide kolunu kurtarıyor artık ama tam tur dönemiyor henüz ama yüzüstü durunca popoyu sağa sola kaldırıyor ama ilerleme yok yapamayınca çıldırıyor 😂
Esra___ deleted2310 benimki bir kere sadece yuvarlandı o kadar 😂 dediğiniz gibi gidemedikçe sinir oluyor 😂