Aselinannesi0655 Kızlar aç oldugunda cidden kafasını çekmeden emiyor ama bazen de kafasını geri atıyor sonra tekrar almak istiyor aZcık emip geri çekiliyor acaba süt çok mu tazyikli geliyor nefes alamadığı için mi geri çekiliyor
dikenlerinleydisi Aselinannesi0655 süt tazyikli gelince boğazında kalır ve her emzirmeden once burnunun tıkalı olmamasina dikkat edin bazen sıcak olduğu zamanlarda bebekler enerji harcadıkları icin çok cabuk terliyorlar bunun etkisi de oluyor veya gazi da olabilir
Ishakpasa Aselinannesi0655 Kuzum benim oglanda cok yorulduğunda kafasını geri atar geri alır tekrar atar. Gazi olduğunda da yapıyor. Yürürken emzirmeyi dene ben yürürüm sakinleşir. Bı bakarım gözler gider anlarım ki çok yorulmuş..
Aselinannesi0655 zeynepduha bi emzirme danışmano öyle demişti makas işareti yaparak sütün hızlı gelmesini engelle demişti.
Aselinannesi0655 dikenlerinleydisi aslımda burnu açık ya güzel nefes alıyo ve sürekli serum fizyolojik ile açıyorum. Bazen çok güzel emiyor sabah mesela hiç burnunu açmadıö tek gögsümü 17 dakika emdi açdı bence aç olmasa emmiyor sanki bilmiyorum ya
NurrA Sütün hızlı gelirse yapar gazı olursa yapar mide+bağırsak gazına bakman gerekiyor sütünden ise emzirme öncesi bi miktar sağ gazını al öyle dene ikisi ile de almıyorsa ayakta emzirmeyi dene şarkı söyle vs bir de stres yapma o zaman hiç emmiyor
Aselinannesi0655 Ishakpasa denicem bunu. Uykuya geçişde de çok aglıyor 2 haftadır berbat bi dönem çığlıklarla uyuyo 2aaattw bir uyku geliyor ama asla uykuya geçemiyor çok bunaldım
EYLUL_TOPRAK38 Aselinannesi0655 ayni durumu bizde yasiyoruz atak oldugunu söylediler banada oyle geliyor cunku emdirince gozler etrafa bakiyor goremeyince cekiyor kendisini emmiyor sakin zorlama canım birak kendisi acikinca kabul ediyor mecburen bide emzik veriyorsan emdirecen zamn ver kucagina al bi iki dk gogsunu ac yuzu temas etsin teninesnra konus guldr esi n oyalasin sn hemen daya agzina
Ishakpasa Aselinannesi0655 bebekler çok yorulduğunda uykuya çok direnirler en azından benim oğlan öyle. O yüzden sinyalleri iyi gözlemlemek gerek. Gece uykuları nasıl? Gündüz uyudugunda ne kadar uyuyor? Atak haftasında olabilirsin. Bazen böyle dönemler oluyor. Biraz sabretmek gerek.
Ishakpasa Aselinannesi0655 Benim oğlum uykuya direndiği zaman kucağıma alirim yatırır pozisyon da evde biraz yürürüm pis pis diye poposuna vururum aynı zamanda. Senin bebeğini sakinleştiren şeyler nelerdir bu bilmek gerek. Sonra kucağımda dalmadan yatağına yatıririm direncini kırmak onemli. Sonra kendi kendine uyur zaten.. 🙂
Aselinannesi0655 EYLUL_TOPRAK38 valla ya ne yapacağımı şaşırdım. Sizinde uykuya geçişte zorlanıyor musunuz 8den beri uyutmaya çalışıyorum. Uyuyo ama eller kollar hiç rahat durmuyor çok aglıyor
EYLUL_TOPRAK38 Aselinannesi0655 aynn bizimkide oyle oluyor sanki biyeri agriyor gibi gozu uykuda ama uykuya dalamiyor bn artik ayagimda salliyorm ellerini tutuyorum
Aselinannesi0655 Ishakpasa Ishakpasa gece emmeye uyanıyor iki kez emip uyuyor ama tündüz en fazla 1 saat uyuyor ama bugğn 2 saat uyudu 3.5 aylık daha atak haftamız bitmişti ama uzamış olabilir mi. Uyku sinyalini aglayarak ceriyor. Uyandıgında cok enerjik oluyor gülüyor ama uykusu gelmeye başladıgında mızırdanıyor
Aselinannesi0655 Ishakpasa sizin ki ne kadarlık ben bu zamana kdar hiç sallamadım ama yatagına koyuyordum yan çeviriyordum uyuyordu ama 2 haftadır uykuya aglayarak geçiyor 3 saattir ayakta uyuyo eller kollar hep yüzünde kundak yaptım kıyamet koptu. O ladar aglıyor ki gözyaşı sel oldu