Yeniann3 1 yaşına geldi hala memeden ayrılmak istemiyor. Memede uyumak istiyor. Direk memeden bırakıp ayağıma koyuyorum çıldırıyor ağlıyor. Bu durum hep böyle mi devam edecek. Bazen çok yorulduğumu hissediyorum 😔 keşke emmeden direk uyutabilsem.
Alisaaaaa Yeniann3 maalesef bunun çaresi yok gibi 9 aylık kızım memeden başka bir yerde uyumuyor. Uyku eğitimi almayı düşünüyorum sırf bu yüzden
Zeynepsare-Annesi Yeniann3 Rabbim herkesi bişeyle sınıyor benim de bebeğim memeyi tutmuyor 55 günlük yatırdığım an anlıyo ağlıyo.
Tortilla Yeniann3 ahh aynı bız 11 aylık aynı boyle memeden ayagıma koydugum anda biyeri acımıs gbı bagırıyır gercekten cook yoruluorm. Bay bay night damla aldm 2 gundur kullanıyorm bıraktı gibi memeyı bırskınca aglamayı emıp dırek uyuyor damla bıle gece kalkmasını engellemedı ama daha dalgın uyuyor memede uyumuo en azkndan
Milagrosoreiro Yeniann3 Benim bebeğimi anlatıyorsunuz sanırım.Benim de oğlum 12 aylık gece uyanınca memesiz asla uykuya dalmaz denedim ama yok ortalığı yıkıyo kendini parçalıyo mecbur meme veriyorum.Ben bi çaresini bulamıcam sanırım büyüyene kadar böyle gidicek
Yeniann3 Alisaaaaa emse hemen ayağıma koyup sallasam o da iyi asla bırakmak istemiyor. Gece uyandığında hemen daldırmaya çalışıyorum uykuya ağlamaktan patlıyor
Asafecrin Alisaaaaa benimde oğlum öle 9 aylık özellikle gece sabaha kadar agzında emzik niyetine emiyo memeyi bıraktırınca hmn aglıyo
Nurse42 Alisaaaaa bende aynı durumdayım bebeği uyutup iş yapanlar kendine bakanlar bi keyif kahvesi yapanlara aşırı özeniyorum şey sorcam duyduğunuz iyi bi uyku eğitimcisi var mı aslında pek pahali 1500 lira filan diyolar o kadar para ayıramıyorum eğitime uygun ve iyi fiyatlı var bildiğiniz duyduğunuz var mı
Alisaaaaa Yeniann3 kendisi bırakana kadar bekliyorum bende ağzından çekince ağlıyor. Resmen emzik niyetine kullanıyor artık beni
Yeniann3 Zeynepsare-Annesi Benim oğlumda neredeyse 2 ay falan çok fazla boğuştu memeyle. Zor tutuyordum ağzında. Şimdi de hep meme de uyumak istiyor. Emiyor direk ayağıma alıyorum artık başarabilirsem. Olmadı mi hopp tekrar memeye. Sonra tekrar yatır salla bazen çok daralıyorum
Alisaaaaa Zeynepsare-Annesi zorlamayın ama ara ara deneyin biberonu veriyor gibi yaklaştırın ağzını açınca memenizi verin bir de o şekilde deneyin
Yeniann3 Tortilla keyif yapar gibi aç olduğundan değil. Maksat hep orada dursun. Bu durum hep böyle devam ederse yandık. Memeden nasıl kesicem hiç bilmiyorum. Eşim kendi ne zaman bırakırsa diyor. E buna kalsa hiç sanmıyorum bıraksın
Alisaaaaa Asafecrin aynı kızım zaten ağzından çekince uyanmalar huysuzlanmalar. Kendisi bırakırsa ne ala öteki türlü emzik görevi görüyorum
Yeniann3 Asafecrin emzikte kabul etmedi. Bu yüzden hep beni istiyor 😔 ben memesiz sallayamıyorum. Ama babası sallayınca uyuyor. Nasıl oluyor böyle anlamadım. Bende meme olduğunu anlıyor sanırım
Asafecrin Alisaaaaa aynen bnmkide bazen kndi bırakıyor yine aglıyo anlamışım dglim peş peşe diş cıkarıyo ruz damaklarımı kaşınıyo sürekli emme istegi var anlamış dglim
Asafecrin Yeniann3 benim kide 5 aya kadar emdi snra bıraktı emzigi bnmki sallamakta sevmiyo ya emeekn uyicak yada kanguruya koyup evin içinde tur atcm öle uyick başka türlü uyumuyor
Starkids Benim kizimda 3 ay 5 günlük ilerde degisir diyordum değişmiyor mu , yatağına bıraktığım an ağlıyor uyaniyor gündüz uyumuyor 😪
Alisaaaaa Starkids maalesef değişmiyor nasıl giderse öyle siz daha küçüksünüz yol yakınken memede uyumayı değiştirin bence
efsun0_0 Nurse42 melodiuyku ve uyku_annecim sümeyra gökçe ben bunlardan birinden almayı planlıyorum instagram hesapları sizde bir bakın isterseniz özellikle melodiuyku çok öneriliyor.Birde tunalıhayat sayfası var ordaki anne tüm tecrübelerini anlatıyor tavsiye ederim
Alisaaaaa Nurse42 aslında vardı uykukuzusu adı İnstagram da 700 TL ydi ta ki 15 gün öncesine kadar🥴 ha bugün ha yarın derken bende o fırsatı kaçırdım. Arkadaşım tavsiye etmişti ve herkes çok memnun ama şuan farklı biri ile birleşmiş sanırım 1250 TL.