htceee98 1 temmuzdan itibaren pazar günkü yasak ve normal yasaklar kalktı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???
Egemenin_Annesi htceee98 bence henüz erkendi. Bakalim. Bu yüzden artis olabilir vakalarda diye düsünüyorum InsAllah olmaz orasi ayri.
htceee98 Raymalifalitiko 1 temmuz itibariyle tum sokağa çıkma kisitlamalari kaldirilacak diye açıklama yapti
SweetPaw Oglusum5357 bunun olma ihtimali bana da çok yüksek geliyor sonra fazla karamsar düşündüğümu düşünüp kendime kızıyorum her defasında 😏
htceee98 Prensinannesii bencede oyle düşünüyorum artik vakalarida aciklamiyorlar sanırım ben haberlerde görmüyorum
Mys01-01 htceee98 wallahı delta varyankı asıda etkısız dedı bılım adamı toplantı sonrası inşallah evlere hapis olmayız yine
Prensinannesii htceee98 geçen 5 bin dekan gördüm onca insanın aşılanması halinde bu vaka çıkıyorsa oo yasaklar kalkınca çoçuklar mahvolacak park bahçelerde aşı olmayanlar sıkıntılı
htceee98 Prensinannesii evet ki bize daha aşı sırası bile gelmedi gelse bile sağlık ocaklari aşırı kalabalık nasıl olucak bilmiyorum
Mys01-01 Prensinannesii yenı bır varyank cıkmıs canım Avrupa’da suan cok ülkeye yayılmaya başlamış ve işin kötüsü aşı olanlar dahıl agır geçiyormuş
Babe htceee98 saglik ocagindansa hastaneyi tercih edin.Dun aksam gittik 7 bucuktaydi asimiz.gayet sakindi hemen olduk ciktik.Ozel hastaneler de asi yapiyor.Siraniz geldiginde gidip olabilirsiniz.Ucretsiz