Mehmetereninannesi Ahkalbim gurbetkusuuu 1 Temmuz tartı günümüz siz şimdi başlangıç yapın 1 Temmuz’da telrrr post açacağım orda buluşalım beni takip edin 😊 10 güne bir tartılıyoruz İlkine 11 Haziran’da baslamıstık ikinciye 21 haziran da basladık siz alıştırma yapın 1 Temmuz da tempo ✅👏🏻
Mehmetereninannesi boncukm incidenizzz Bayansoylu Umutertn Meryemcez Perşembe günü tartı günümüz bakalım ne kadar kilo vermişiz 🤩
Umutertn Ben tarti gunune dayanamadim bugun tartıldim ve -3.400 😀 3 gundur felan yazdim demeyi unutum sabah aksam spor ve diyet devam
Bayansoylu Dün Leslie yapamadım bugünde bir mil yapabildim sınavlarım vardı ondan dolayı aksattim ama yarından itibaren tam gaz devam ediyoruz insallah
incidenizzz Mehmetereninannesi evet canım ama sizin tartı günümüze yazarim yine ama sonuçların çok iyi
Mehmetereninannesi incidenizzz bugun bu postta yazalım merak ettim yarın yeni post acacagm oraya da yazabilirsiniz
mertbebekkk incidenizzz aynaya baktıkça sinir oluyorum biran önce zayıflamak için birde iki gün yapamamistim ondan bugün bir saat yaptım fırsatım olursa bir saat daha yapmak istiyorum 😁