Mehmetereninannesi Ruveydaazra ben şimdi oğlumu uyutuyorum gündüz 3 ml 45 dk yapmıştım şimdi 30 Dk daha yapacağım sende benle yap 😊
Ruveydaazra Mehmetereninannesi sen bu mesajı yazdığında galiba ben çoktan uyumuş oldum canım ☺️Suan anca alıp bakabildim ☺️ Bugün 23 haziran yani 15 dk lesie +130 ip atladım inşallah su sıralar işlerim var bitsin lesie dakikasını ve ip sayısını arttıcagım
Beklenenminik Mehmetereninannesi tabii öyle geçici bir durum benimki dönünce direk leslie inşallah ☺️ postunuzu görünce katılmak istedim bu haftalık benim için böyle bidahaki hafta daha aktifim. Burda sadece diyet ve bol hareket
ErenimBalOglum Mehmetereninannesi tutmuyor maalesef dün leslie yapmadim 12 saat ev temizledim mutfak dip bucak yaptım hala aynı kilodayim 😄 tek öğün yememe rağmen spor şart 😁 bugun yatak odası dip bucak temizleyip arkadan muhakkak leslie yapacağım temizlikle zayiflanmiyor 🤣🤣
AlpBurcu Mehmetereninannesi Regl oldum ben ya hava da çok sıcak regliyle iyice bunaldım . Yapamayacağım sanırım bugün 🤦🏻♀️
Hunnes_kunnes Bugun hiç oturmadım ama bi lesli de yapamadım gece yarısı şimdi sadece bölgesel hareket yapacağım. Hiç yoktan iyidir 🙈🤣
Mehmetereninannesi Hunnes_kunnes hayır hiç yoktan iyidir deme bak ben tam basladım cocuk tekrr uyandı uyuyup yapacağım gündüz 45 dk yapmıştım şimdi 30 daha yapacam
Mehmetereninannesi Busraktuncc on gün boyunca her gün Leslie yapıp yaptıktan sonra posta yapıldı yazmanız yeterli 31 Haziran tartı günümüz ✅
Baliminannesi Volmine mesela 200 atlıyorum arada az dinleniyorum tekrar 200 yapıyorum dinleniyorum öyle öyle 40 dkda bitiriyorum tabi bende bitiyorum🤣🤣 ama süper sıkılaştırıyor
Meryemcez Bende 67.3 ile katilmak istiyorum aslinda 31 mayistan bu yana yediklerime dikkat ediyorum 1 haftadır da leslie yapiyorum 71.9 dan bu kiloya geldim arkadaş grubuna katılmak daha motive edici olur❤🤗
Mehmetereninannesi Meryemcez hoşgeldin canım 😊 her gün leslie yapıp Bora’ya yapıldı diye yazıyorsun istikrar önemli ✅
LavinArya Mehmetereninannesi ilk kez 45 dk olanı tamamladım kendime inanamıyorum , galiba ben bu şekilde motive oluyorum cok teşekkürler ❤❤❤