sokomel bebeğim 16 aylık. 17sinde aşı oldum. 20sinde bebeğimde ateş başladı. sürüyor. ateş için başka sebep gelmiyor aklıma. aşı yapmış olabilir mi? aşıdan sonra bebeğinde ateş olan oldu mu?
Rytrz sokomel Aşıdan 3 gün sonra aşı olan kişide dahi belirti varsa aşıdan olmadığı hastalık kapılmış olabileceği ve doktora gidilmesi gerektiğini dün okudum bugün dinledim. Bebeğinizde de benzer durum olabilir kendinizi de kontrol edin.
Dmt-01 sokomel aradan üç gün geçmiş okadar süre sonra etki göstereceğini sanmıyorum ama belli olmaz diş çıkarıyo olabilir üşütmüş olabilir yani bebek bu herşey olabilir arada üç gün geçmiş ben aşıdan olacagını sanmıyorum ama yinede bi doktorunuz varsa msj atabilecek bi sorun içinz rahat etsin
sokomel Deletedmom62626 ben ateş olacağını bilseydim de vazgeçmezdim sonuçta kendi aşılarında da ateş olabiliyor ateş aşıdan vazgeçmek için sebep olmamalı. öyle düşünün bence. sonuçta bebekte ateş oluyorsa ona da yaradı anlamına gelir. 🙏🏻
Furug sokomel salgin var bu ara.instagramda falanda gorduk cok bebek hasta.neredesiniz? Musilaja yakin yerlerde olanlar bilhassa..dusmeyen atesse de 6.hastaligi arastirin gecmis olsun..ama asidan kaynakli degildir diye dusunuyorum..aile hekiminize bir danisin
sokomel Furug evet müsilaja yakın yerdeyiz ama dün banyo da yapmadı mesela. çeşme suyu içmiyoruz. bir de kimseyle temas etmedik herhangi bir virüs açısından. eşimle ben hep evdeyiz kimseyle temasımız yok.
Rytrz sokomel Aşı olmaya giderken bile risk olabilir sadece corona olarak düşünmeyin. Aşının yapacağını düşünmüyorum direkt aşı geçmiyor sütünüze sizde oluşan antikorlar geçiyor.
ceylin33 Ben Perşembe günü oldun bebeğim yarın 7 aylık olacak herhangi bir sıkıntı yaşamadım çok şükür bende biraz baş ağrısıyla şiddetli kol ağrısı oldu o kadar 3 gün geçmiş aşıdan olmayabilir doktorunuzla görüşün yine de geçmiş olsun
Furug sokomel yikadiginiz gidalar ? Bir sure hazir suyla yikayin diyorlar,dus vs..karamurselde 800 kisi acildeymis 1hafta oldu sanirim
sokomel Furug karamürsel’e yarım saatiz aslında ama yıkadığım şeyler pişiyor meyve zaten yemez ishali de yok pek ihtimal vermiyorum ama olabilir tabi. dikkat etmek lazım.
Nuray63 sokomel geçmiş olsun Rabbim şifa versin insallaj doktora gidin Allah korusun korona kapmış olabilirsiniz aşıdan sonra kapanlar var
sokomel Nuray63 cnm korona ihtimalini hiç düşünmüyorum sıfır temas yaşıyoruz sadece aşının onda yan etkisi olabilir mi diye düşündüm
Nuray63 sokomel yok birinden bulaşması değil aşıdan sonra aşı dan korona kapmaktan bahsediyorum . Yani bazılarında görülmüş aşıdan sonra korona kapmış gibi korona belirtileri