Arassbusss Merhabalar kızlar eşimin sınavı var sadece 2 dersi kaldı biri matematik hic anlamıyoruz elimizde sorular var yeni geçti aranızda anlayan var mı acaba yardımcı olacak biri olursa çok seviniriz
3children1mom Arassbusss En nefret ettiğim ders 😑 Eşiniz ne okuyor tam olarak. Açıktan okumak biraz zor oluyor🤦🏻♀️ Hele verdiği kitaplar yemek tarifi gibi 🥴
Arassbusss nursocum Soruları atardım size bi şekilde cozerdiniz herhalde zaten sınav 9 da 😅 ay 2 dersi kaldı mezun olacak şu matematik yüzünden uzayacak
Eb1 Kaç soru var elinizde? Google’a yazın genelde çıkıyor benzer sorular vardır en azından konuları yazın ilgili örnek çıkıyor burdan çözmek çok zor.
emirinannesi17 Arassbusss benim eşimde mezun oldu DGS sinavi kaldı bi kitapçık aldı netten matametik dün çalıştı baya ama matematikk zor diyor kafam durdu diyor 😊diplomasını alçak inşallah
Arassbusss 3children1mom Işletme okuyor kazanması kolay okuması zor bölüm hic sevmezdim matematiği hala sevmiyorum 🤦♀️
3children1mom nursocum 😂😂 ben neden öyle hatırladım şimdi Hamiş hanım nasıl gidiyor 😍 Kıpırdama var mı bebiste
nursocum Arassbusss canım bu sorular çok ağır 7 sene olmuş unutmuşum vallahi bir matematik öğretmeni çözse daha iyi olur. Formül olduğu için ben ezberleyip unutmuştum 🙈
zynn Arassbusss x⁴/4 - x³/3 gelir. 1 i ve 0 i yerine koyuyoruz.0 in anlamı yok açıkçası ¼-⅓ işlemi yapılınca -1/12 gelir Benzer sorular varsa böyle çözebilirsiniz. Hepsini atmamissiniz cunku
Arassbusss Bazıları 2 şer defa gelmiş sanırım kusura bakmayın kizlar yapabilirseniz çok dua ederiz valla yapamazsanız da canınız sağolsun