Hyryygt Arkadaslat son zamanlar da bebegimin bezinde kristal gibi seyker cikiyo poposuna yapisiyor. Sleepy ile gorustum bole bi sikayet baska almadik diyor. Boyle bisey yasayanlar var mi
Alazcns Hyryygt oglum da iz yapıyor diye sikayet var a yazdim. Ulastilar bana numune göndereceğim inceleyip dönecekler. Siz de sikayet vara yazabilirsiniz hemen dönüş yapıyorlar 👍
Liyam Hyryygt bebeğiniz nekadarlık Yenidoğanlarda genelde idrarında kristaller olabilirmiş hatta dokunduğunuzda dağılabilirmiş
Minikurabiye Bende kullanıyorum bez küçük geliyor diye büyüttüm ama hala bacaklarını kızartıyor böyle Bi sorun yaşayan var mı
Aylnemir Minikurabiye bendede aynı sorun var canım 2 beden kullanıyorum iz cıkıyor bacaklarında küçükte deil bez hatta katlıyorum bile 😑 bende elimdekıleri bıtırmeye calsıyorum evy baby aldm bi taraftan da onu kullanıyorum çok memnun kaldım
Sumeyye_gulgun5454 Minikurabiye canım aynı sorun bizdede var. Benim kızım pişikte oluyor. Bezlemi alakalı diye düşünüp primaya geçtik. Birde onu deneyeceğiz.
pamukkuzum Minikurabiye Ya bizimki su an minies ama çok iz yapıyor kızım iki aylık 3 numara bez kullanıyorum sleepy aldım 3 numara o da mı yapıyor 🤦♀️
Dnzkizi Nilikra benimkide 4 aylik 7 kilo 3 numara kullaniyorum kucukmu kullaniyormuşum 😅 ne zaman 3+ya gecsem diyordum bide
Hyryygt Bude sleepy musteri hizmetlerini ara bildir canim hemen degerlendiriyorlar. Tek olmadimi gordum sonunda
Handebl Hyryygt bende oldu vallahi canım beneğim 39 günlük dün oldu hatta böyle minik kristal bişey vardı poposunda ve bezin içindeki emiciler sanırım
Hyryygt Handebl emici taneciklermis ama disari cikmasi kotu erkek bebeklerde tikanikliga yol açabilir bence
MayneymisAltintop Hyryygt canım bezden olduğuna emin misin? Bizdede olmuştu minies kullanıyoruz doktorumuz beslenme eksikliğinden, susuzluktan oluyor devamli emzir ve takip et dedi. Sık sık emzirdim ve mama takviyesi yaptım geçti. Sizdede böyle bir durum olabilir mi?
Hyryygt MayneymisAltintop yok canim popo kisminda biz zaten bobrek sıkıntılı yeni ultrason cektirdik. Zaten cikab ole bisi degil bole pamugu islatirsinda siser ya bole kul boncuk gibi. Ben bezi parcaladim bu ne diye ici bunlarla dolu. Sleepy musteri hizmetlerine bez nunune si gonderdim kabul ettiler.
Heraninannesi Hyryygt Ben geçen hafta küçük paket alıp denemiştim aynısı bende de oldu kayınvalideme verdim bezi evde köpekleri var ona takıyorlar berbat bez evy baby kullanıyorum şimdi 😊
Eminos Sleepy kullaniyorum memnunum simdilik dogal olmasi icimi rahatlatiyor bebegim iki haftalik indirimdeyken bez almak istiyorum ama hangi boydan kac paket almam gerekir bilmiyorum su anda 2 numara kullaniyoruz
Zeynocan34 Eminos en uzun süre 2ve 4 numara kullanılıyor ama gelişimine bacak yapısına göre değişir artık her yerde heray kampanya oluyor gelişimini görüp ona göre karar verin bir de bazı bezler sonradan pişik sızdırma gibi durumlar oluyor stok yapmamak en iyisi
Esn57 Hyryygt 1,5 aydır kullanıyorum öyle bşye denk gelmedim ama iz yapıyor gerçekten. Molfix denedim o daha çok iz yaptı