Neslihankarabal Mevaaaa sarılık olmamis ise normal zaten ikk 1 hafta kilo vermesi beklenir. Valla doktorlar da şaşırmış durumda artik ne diyim
Mevaaaa Neslihankarabal bende anlamadım ilk bebeğim tecrübesizim doktordan başka kime güveneceğiz ki mecbur yapıyorum dediklerini
Deletedmom47 Mevaaaa Belki doymuyordur öyle çocuklarda olabiliyor şimdi pek bileğim yok o konularda .
Kavunicibalik Mevaaaa mamayı biberonla veriyorsan onu arıyordur ya da gazı vardır. Sen onun annesisin, 9 ay karnında taşıdın, sütünle de beslersin inanman lazım. Doktorunu da değiştirip emzirme dostu bir doktor bulmalısın.
Bayby12 elisahira ama anne sütü diyeti nasıl yaptırdı size çok saskinim anne sütü alan bebek obezite olmaz ki kilo sınırlaması yok
Bayby12 Mevaaaa bebeğiniz biberona alışmış o yüzden emmek istemiyor biberon dan hazır kolay emdiği için onu unutturun benim kızım emmek istemezdi biberon diye ağladı anlardim şimdide biberon istemiyor emecem diye:))
elisahira Bayby12 hazımsızlık ve gaz sancısı çok oluyo 2 saatte tam mide boşaldı deyip emzirince gaz birikiyormuş biz ne kadar 3 4 kez gaz çıkarsak bile yetmiyormuş o sebepten mide tamamen boşalıp bebiş rahatlasın ve kilo alımı fazla biraz da onu dizginlemek adına dedi doktordu
Bayby12 elisahira benim kizimda tontik yani 5 aylık 10 kilo ama ben 2 saate bı emziriyorum durduramiyorum o yüzden doktora sordum kilo sınırlaması yapmıyoruz dedi obezite olmuyormuş anne sütüyle mama alsaydı obezite derdik dedi
Zeynepeymen Mevaaaa bence gayet normal kılo cok takılmayın sağlıklı olsun en önemlisi bu sık sık emzırın guzel kilo alacaktır
DorukAtadry Mevaaaa normal tabi aslında benim oğlum da 3300 taburcu oldu bi ayın sonunda 6200 olmuştuk doktor normal Dedi ben çok bulmuştum ama tombiş değil bebeğim uzun 😀