Oglusum5357 İstanbul’dayım oğluma bakacak kimse olmadgndan nereye gitsem götürmek zorundayım. Hala yasak var yazıyor ama İETT otobüslerine ya da metobuslere binen oldu mu sorun cikariyorlarmi ?
Saitkereminannesi Oglusum5357 Hayır çıkarmıyorlar ben biniyorum sağlık ocağına giderken yardım ediyorlar bebek arabasına bebekli olana
NaimeYilmaz Oglusum5357 Yasak var diye bir ben binmiyorum gibi hissediyorum açıkçası. Otobüsler tıklım tıklım çocuk dolu. Hadi gittim diyelim dönüşte otobüs falan almazsa diye tedirgin oluyorum. 🤷♀️
Kereminannesiii Oglusum5357 bende yasak diye biliyorum ama bütün arkadaşlarım bebekle toplu taşımaya biniyorlar hatta sordum bir şey demiyorlar mı diye hayır dedi
JackDaniels Oglusum5357 taksi kullanın. Zaten çok kalabalık oluyor toplu taşıma bebeğe resmen eziyet olur hadi virüsü geçtim çocuk bunalır
Oglusum5357 Saitkereminannesi ay tedirgin oluyorum 2 ay öncesinde fln bı kez binmek istedim almadılar yine aynısı olr diye korkuyorum yola çıkmaya
Oglusum5357 Saitkereminannesi öyle mi yarın bı şansımı deneyeyim ozaman binemezsn derlerse de binmem artk napayım 🙄
Oglusum5357 Saitkereminannesi 1 ay önce bir kez denedim almadılar rezil oldum hastaneye gidiyordum oysaki 🙄
Saitkereminannesi Oglusum5357 bugün sağlık ocağına giderken binecektim gelmedi gidin binin almazsa bağırın almak zorundalar
Oglusum5357 Saitkereminannesi rezil olurum diye korkuyorm 😅 neyse bı deneyeyim 🤭 zaten bir temmuzda kalkıyor yasaklar
Saitkereminannesi Oglusum5357 Deneyin küçük bebeği bırakamazsınız hastaneye giderken de yanınızda olur kimse karışamaz polisi ara gerekirse yada beni çağır koşarım gelirim bebekli anneler her zaman haklıdır 😅😅
Oglusum5357 Saitkereminannesi 😅😅 gel imdadıma yetiis yahuuu 😅 öyle demee aaa bide söylenenler var şunlara baak ufacık çocukla evde oturmuyor geziyorlr bunlar yüzünden geçmiyor bu virüs 😮
Saitkereminannesi Oglusum5357 hastane de gidiyoruz mecburi olmadıkça toplu taşıma kullanmıyoruz virüs ben evde oturursam mı bitecek 😅