Berenkooommm minnosunannesi06 canım pudralı beyaz eldivenler varya onlarla tavuk yolar gibi yoluyorum 😂😂
Berenkooommm Anneolmakk makina köklerini bıraktığı için sevmiyorum ben ya ağda ya eldiven kökten geldiği için baya azaldı artık benim
Anneolmakk Berenkooommm Makinada kökten alıyo cımbız ucunu kullanıyorum ben, benimde baya azaldı yarım saatte tüm vücut bitiyo makinayla
Kaftanoglu_meryem 2719 semtiniz neresi bende baya bi sonra epilasyon düşünüyorum ama riskleri var diyorlar korkuyorum bilmiyorum ama yaptıricam nereye gidiyorsunuz siz ben ümraniyedeyim ama tam biyer bilmediğim için neresi iyi bilmiyorum
Emir_karan Yenibebek_yenianne yani pis oldumu tabi tiksiniyorum .inan götünde bık olanaaa bile sir yaptım bn hiç unutmama.ama o sondu yani pis müşteri geldi mi söylüyordum yıkanıp öyle gelen diyordum yapmıyordum
Ogretmenkiz minnosunannesi06 üç yıldır gidiyorum inanılmaz rahtttt kol bacak evde epilasyonla yapıyorum falan ama bikini kesinlikle ağda acımıyor artık . Akıntı falan gelmez peçetelye temizlersin önce sonra agdaya başlarlar hiç korkmayın 15 20 dakika sonrası 20 gün rahatlık .
minnosunannesi06 Ogretmenkiz saol csnim evet agdadan gec cikiyor killar jilet aliyorsun 2 gun sonra sey gibi çıkıyor cok berbat bişey
SinyorinA Berenkooommm eldivenle almak icin elle tutulacak kadar büyümesi gerekiyor ben o kadar duramıyorum ya 🥴
Berenkooommm SinyorinA ıyk yok canım bende o kadar duramam benimkiler artık tüy olarak çıktığı için minicik olsalarda tutuluyor birde ekstra pudra döküyorum ben 😊
SinyorinA Anneolmakk teşekkür ederim 🤗 cok can acitiyor mu yaa bende aprilla diye bi makina vardi cok acitiyordu 😬
Anneolmakk SinyorinA Hiç acımıyo belki alıştıgım içindir yıllardır alıyorum ilk aldıgımda acımıstı sadece oda jiletten dönmüştüm sonra cok acımadı, rica ederim 😊
SinyorinA Anneolmakk anladimm bende jilet venus kullaniyorum da makina alsam sanirim agdadan daha kolay yapabilirm kendim