Zeynep_Komrat Merhaba canim anneler bugün 21:30 da biontech aşısı yapiracagim 8 aylık bebegim var emziriyorum. Aranızda emziren ve asi olan var mı
Bal_bebegim Zeynep_Komrat aşının içeriği hakkında kesin bir bilgi yok. Emziren anneler ve hamileler yaptırabilir yada yaptıramaz da diyemiyor kimse. Kendim sağlık çalısanı olduğum halde 10 aylık bebeğim var ama yaptırmadım.
Snm_tkz sonsuzmutlulukkk banada msj gelmiş 182 den randevu alın diye bende emziriyorum ve bebeğim 21 günlük aşı olsammı olmasammı karar veremedim
Zeynep_Komrat , cok okudum doktor görüşleri falan ne bileyim korktum bi an com istiyorum yaptırmayı nasip olursa bugün yaptıracağım
Zeynep_Komrat Ya bebegim 2 aylıkken ailecek covit olduk şükür atlattık bi daha yaşamak bebegime yaşatmak istemiyorum
sonsuzmutlulukkk Snm_tkz emzirme de problem olmuyor diye söylediler ama insan yine düşünmeden edemiyor
Ruzgargulu Zeynep_Komrat ben emzirirken asi oldum canim sıkıntı olmadı sadece bebegimde dokuntu olmuştu sırtında felan asiyla alakali olabilir de olmayabilir de
anne-11 Zeynep_Komrat 3 aylıgız bugün oldum boğazımda değişik bir tat oldu bır yarim saat sonra geçti gitti
Zeynep_Komrat Ya bende olucam Allaha emanet artık ya yoksa bu virüs illeti bitmeyecek Rabbım evlatlarımızı korusun
Ablak56 Bende yarın aşı olcam bebeğim 26 aylık srf antikor geçsin die sütten kesmedim bekledim biontec olucam biraz çekiniyorum ama Sonuçda covid olmaktan iyidir herhalde