Peri_lendin Mom356 aa ondan mi valla mantıklı hazır veriyorum da zaten ben çeşmeden içiyorum genelde bu hamile halimle hiç çekemem valla hasta olmayı ya
Teemo07 Maryhoney annem geçen gün hastaneye gitti. salgın var sanırım, hastane hep bebek cocuk doluydu dedi 🤷🏻♀️ hepsi ateş kusma ishal den gelmiş.
Eminos Maryhoney muz yedirin bide cay bardagina 1 yenek kasigi nisasta koyun uzerine yarim bardak su olsun karistirin o sekilde icsin ishali keser cok gecmis olsun
Maryhoney Havvakus şuan yedirdim ilk defa bişey yedi yemiyordu ok şükür halsiz değil enerjik ama ishal pırt dese poposu akıyor 😪 inşallah fayda eder ne çok yazan olmuş demekki salgın var doktora götüreyim leblebi verdim birazda
limonlukarpuzzz Maryhoney 1 yemek kaşiği yoğurdun içine 1 tatli kaşiği nişaşta koyup yedirebilirsiniz bebeğinize doktorum tavsiye etmişti kesmişti.
Mom356 Maryhoney evet aşırı iştahsızlık yapıyor benım kızda yemiyor zorla bile veriyorum geri çıkarıyor ama doktor bol bol su ver birde çubuk kraker ver demişti
limonlukarpuzzz Maryhoney rica ederim canim :) ölçüsü. U 2 yemek akşigiysa 2 tatli kasigi şeklinde bizimkini kesti insallah sizinkinide keser :)
nartanemm Maryhoney geçenlerde ankaranin suyundan çocuklar ishal diyen birini görmüştüm instagramdan suyu bir muddet hazır alın olmazsa
Asmrtgkt-38 Maryhoney bizdede ilk baş ishal daha sonra girip ve şuan öksürük var öksürmekten uyuyamıyor yavrum antibiyotik başladık ama hala aynı grip ve öksürük var
Maryhoney Asmrtgkt-38 bizim ishal hala geçmedi ya uykusunda durmadan pırt liyo ve yemek yemiyo ayrıca da karnı gurulduyo