AlyaMeyra 06012021 kız sende öyle bi sormuşsun ki 🤷♀️ Düğünde çeyrek mi takacak eşi? kardeşi sonuçta çeyrek çok az olur uzak akraba gibi
Ayklz Yapmayın bence ben yaptım kendi ceyizimden çıkardım koydum.Sonuc kaynanam benden gizli götürdü sanki kendisi yapmış gibi nisanla ilgili her şeyi benden gizledi durduk yere kızıyla bir olup Surat yaptı
AlyaMeyra Arya6767 bohça hazırlamak mı kaldı artık gereksiz bi uğraş hemde etliye hazırlamak neşir Allahaşkına? Nerenin adeti böyleymiş
06012021 AlyaMeyra ben bohcaya da mi ceyrek götürülüyor demek istedim bohcada ceyrek goturlurse dugunde ne takilir anlaminda cumhuriyet bilezik mi tarzi diyr. Ceyrekte ucuz degil sonucta bnce
Meyvebicagi Arya6767 terlik yazma lif bir takım elbise havlu patik yelek iç çamaşır takımı( atlet takımı) çorap eşarp
Ayklz Saripapatyammm hepsini tek bohça yaptı canım bir elden verrz dedi ondan verdim napalim herkes kendine yakışanı yapar .Sen aynı hataya düşme🤗
Saripapatyammm Ayklz Bizde eltiye bohca yok canim :) dugunleri olacak yakinda. Arada hediyeli giderim. Aradada evime geldiginde hediye veririm. Ayip etmis ama napalim bazilari boyle :)
Mircet Arya6767 bizde elti yapmaz 😂 kayınvalide yapar hepsine bir nevi bizim adımıza😂 oyalı yemeni oyalı havlu çorap seccade tespih gömlek etek çamaşır koymuştuk biz
annediyebiri Arya6767 ben evlenirken bohça yapmıştım siz değil onun yapması gerekmez mi. Ben oyalı yemeni kenarları dantelli havlu nevresim takımı ipek eşarp patik lif eşine gömlek çocuklarına kıyafet falan koymuştum.
Ygz Arya6767 sizin değilde yeni gelinin yapması lazım. Ben evlenirken eltime ve kaynıma yapmıştım cocuklarına da elbise koymuştum hatta. Hadi diyelim yaptınız bi kaç parça olabilir abartıya kaçmadan.