Arya6767 Arkadaşlar kaynım evleniyor yakında nisan bohçası hazırlayacam eltime içine neler koymalıyım?
Pnarr_ Arya6767 elti eltiye bohça mı yapıyormuş ilk defa duydum kayınvalideniz yapar karşı tarafa bohça verir siz neden yapıyorsunuz ki
Aysenur219 Arya6767 ben evlenirken eltıme bohca yaptım da o bana yapmadı. Evlenene yapıldığını ılk kez duydum. Nerenin adeti acaba bu
Gzd35 Pnarr_ içinden gelmiştır yapıyordur hemen bir laf sokma derdindesiniz vallahi size sorulanın cevabını vermiyor sadece konuşmak için konuşuyorsunuz
Yunusemrem15 Arya6767 1 tane havlu 1 tane mutfak havlusu 2 tane oyali tulbent 1 tanesi oyasiz olabilir kapalıysa şal olabilir 1 tane tesbih 1 tane seccade 2 tane patik 1 tane lif 1 tane seccade 1 çift çorap Birde giyim tarzına göre bir tane elbise Bizde bu şekilde oluyor😊
Mayisannesi34 Bizde de yapılıyor 😊 içine yazma havlu lif patik koyuyoruz. Bir takım elbise eşarp veya şal ile birlikte alıyoruz. Bir çift ayakkabı bir de iç çamaşırı koyuluyor. 😊
Yunusemrem15 Arya6767 yok canım götürmeyiz harçlık olsun diye bazen geline para verilir ama çeyrek olmuyor bizde😊
Feyzosunannesi Arya6767 havlu, seccade, tesbih, patik, başörtü, giydigi tarza uygun bi gomlek yada canta olabilir canim bence cokta bisey koymaya gerek yok yeterli olur bunlar🌸
Naylonbranda Arya6767 sadece eltime değil aileye gelen bütün gelinlere ben jest olsun diye yapıyorum en son eşimin teyzesi gelin aldı ona bir havlu,bir pijama takımı bir pentinin ev terliklerinden,bir parfüm,süslü defne sabunlarindan bir tane koydum süsledim götürdüm