Nurse42 Melek06 benim oğlum da şu an 7 aylık yeni doğduğunda aliverdiler yanımdan ne ağladık ne ağladım enfeksiyon çıkmış beslenemiyordu antibiyotik tedavisi verdiler aslında 5 günde iyileşmeye başladı ama antibiyotik 10 güne tamamlanmalı diye bekledik arabada yattım her uyandığında aradılar gittim emzirdim ilk günler degil tabi o zaman hortumla besleniyordu arabada dikişlerim çok acıdığı zaman eve gittim biraz dinlenmeye süt sağdım verdim evet çok aglamıştım çok zoruma gitmişti elim boş dönmek ama geçiyomus canım benim haydut büyüdü bak seninkide iyi olacak inşallah
Melek06 Nurse42 amin inşallah canım benim zor bir surec soruyoruz nasıl diye değişim bi durum yok diyorlar halbuki antibiyotik tedavisi uyguluyorlar minicik cana nasıl durumunda bi değişiklik olmaz anlamıyorum bilemiyorum artık ben allahım güzel oğlumu bana bagislasin inşallah bi an önce toparlanır tek dileğim tek duam allahım yardımcısı olsun 🤲 öp haydutu yerime
Pinkbery Melek06 arkadasımın bebegide aynı sekildeydi.bir süre kuvozde kaldı sonra cıktı şuan cin gibi sapasagla maşallahı var 🙂endişe etmeyin orda cok iyi bakacaklar. Ve bebekler cok güclü atlatacaktır inşallah. Hic moralinizi düşürmeyin cok zordur eminim ama iyi düşünün iyi olur. Biraz sabır gececek bu günler inşallah ☺️
Melek06 Pinkbery insallah canim bi an önce geçsin gitsin oğlumu öpüp koklayım allahım bütün bebeklerin yardımcısı olsun inşallah zor çok zor daha hiç gpremedim
asya13 Üzülme onlar bizden daha güçlü,benim kızımda ayni şekilde dogumda direk aldilar kuvözde kaldi 1 haftada çıktı suan 1 yasnda ve sapasağlam ❤ Sütün varsa eger ona ilac gibi gelecektir bebegin icin dik dur❤
Melek06 asya13 durmaya çalışıyorum canım çok şükür sağıyorum biraz zor olsada oğlum için herşeye katlanıyorum inşallah cikarda biran önce kendi emer❤
Kubra050 Melek06 güzel anne seni çok iyi anlıyorum 9 Nisan’da Doğum yaptım kızım 15 gün kuvezde kaldı akciğer enfeksiyonu vardı Kızımda Allah’a şükür atlattı şimdi 71 günlük oldu senin bebişinde tez zamanda iyileşir kucağına alırsın inşallahhhhh üzülmemek elde değil biliyorum ama strest yapmamalısın sütün varsa üstünü sag bebişine şifa olsun inşallahhhhh tez vakitte iyi olur kavuşursun bebeğine
Melek06 Kubra050 maşallah canım 71 gün olmuş birdaha hiç ayırmasın sizi allahım inşallah canım tez vakitte kavusurum❤
Karanbartu Su an sızı o kadae ıyı anlıyorum ki normalde yazmam uzun uzun ama yazayım ıcınız rahat olsun bende 2 hazıranda dogum yaptım bebegımi hemen kuvoze aldılar yogunbakımda 12 gun kaldi enfeksıyon ve solunum sıkıntısından dolayı antıbıyotık tedavısı basladılar sımdı yanımda cok sukur dua edın ve sut sagın ona sut verın emınım şifa olucaktr bız durumu atlatalı daha cok az bır sure oldu ama etkısınden cıkamadık hala panıgım
Melek06 Karanbartu çok geçmiş olsun canım sana da inşallah bir daha gelmez öğünler bende sabırla beklemekteyim inşallah bi an önce kavuşurum bebeğime
Kubra050 Melek06 aminnnnnnnn inşallahhhhh tez vakitte kavuşursun rabbim bi daha ayırmasın sizi mimik prensi rabbim bi an önce annesine kavuştursun