sonlafsokucu Med toz olarak algıladım ben, koyu renkler harici sıvı deterjan kullanmıyorum güzel temizlediğini düşünmüyorum özellikle beyazlar. Omo Domestos etkili olan tozunu kullanıyorum
Balkizlarim 1ana1bebe yok yok bir kaba sirke karbonati ve bitane istediğiniz damlayi damlat karıştır 2 kapak dok yeterli oluyor bana 🥰 butun damlalari karistirma 🤗🤗
1ana1bebe Balkizlarim he yok onu anladım da 1 litre diyelim esansı toplam karışıma 20 25 damla yeterli oluyormu demek istedim
3children1mom Balkizlarim Bende yumuşatıcı kalmayınca sac kremi, karbonat ve yasemin yağı karıştırıp dökerim 😂😂
1Mother1Boy Med Beyazlara omo aktives ve bingo yumuşatıcı kullanıyorum leke programın da kıyıyorum. Havlulara yumuşatıcı kullanmıyorum sertlestiriyor. Renklilere bingo sıvı deterjan kullanıyorum karma ya da koyu renkliler kot programını kullanıyorum miss kokuyor.
Ozbek42 OmerinDefnesi bi tek oğlumun beyaz zıbınlsrı yaptım bişey olmadı e bebek ve civilden almıştım
Deletedmom5284 Med sıvı deterjan kullandıktan sonra bu sorunlar kalmadı bende 😍 tursil ve perwoll kullanıyorum
Med sonlafsokucu ay iyiki yazdınız çok teşekkür ederim,güzel bilgiler. Çamaşır diyip geçmemek lazım valla birsürü iş
sonlafsokucu Med ben bıktım artık çamaşırdan 🤦🏻♀️ her gün 3 makina fiks çıkıyor zengin olursam ilk işim temizlikçi hariç evime yatılı sadece çamaşırlarla ilgilenecek bir kadın tutmak olacak 😂😂
mechule Med siyahlar için perwol siyah kullanıyorum çok memnunum. Çocuğum için dalan sabun tozu yumuşatıcı kullanmıyorum. Kendi çamaşırlarım için vernel ve bingo güzel kalıcı da oluyor kokusu. Beyazlar da omo sıvı deterjan var ortasında mavi bi kapağı olan.