KumsalRoza Uv korumali mayolar cok pahali geldi bana en son 400ü görünce orda birakmaya karar verdim.uv korumalı sapka, şort -tişört mayo ve bir tane de bikini almaya karar verdim.tabi ki bol güneş kremi.
Benanneyimanne KumsalRoza decathlon da buldum 109 tl uzun kollu tulum mayo 50 spf korumalıydı aklımda o var suan sız nerden ne kadara aldınız acaba
KumsalRoza Benanneyimanne decathlon da ben de gördüm erkek çeşitliliği cok ama kız için yok o yüzden bana uymadı.bir de arastirmissinizdir belki ama decathlon bedenleri cok küçükmüş mayoda.cogu 1 yas annesi 2 yas almış ve darligindan yakinmislar.aklinizda olsun.henüz almadım ben tatil ağustosta hala inceliyorum lcw ve hmde karar kıldım gibi.
Eminos Benanneyimanne 6 aylik ve 18 aylikken sadece mayi bez giydirmistim oyle kapali mayolardan almayin oglunuza sirt alin lcwden filan yeter zaten gunes kremi surceksiniz cocuk biraz d vitamini alsin uygun sekilde guneslendirin
Benanneyimanne Eminos yani evet doğru atopik asırı hassas cildimiz o yuzden bırşey olursa dıye kapalı almayı dusunuyorum aslında kararsızım lcw nın da çok guzel şortları tşörtlerı
Utopikogretmen Benanneyimanne oglum 8.5 aylık mayo bez takiyorum,kafasına şapkasını takıyorum,bol gunes kremi suruyorum.daha dün denize girdik çok rahat ediyor böyle, keyif alıyor vücudu suyun icinde seviniyor🌸
Benanneyimanne Woody evet gıdıp baktım ona beden kalmamıs ve kumaşı çok kalındı bıraz gec kurur 109 olan baya ınceydı anında kuruyacak cinsten
KumsalRoza Woody evet gördum ama beden yok. bulunduğum şehirde de mağaza yok maalesef☺siz aldınız mı decathlon bedenleri mayoda gercekten küçük mü?
KumsalRoza Woody @Benanneyimanne kizlar dışarı çıktım geldim. lcwnin internet sitesinde belirtilmemesine rağmen bebek mayo bikiniler güneş korumaliymis etiketlerinde yazıyor haberiniz olsun🌸
Woody KumsalRoza kızım 76 cm 10,5 kilo. 12 18 oldu ama bezle oturunca falan çıt çıtlar attı. 18 24 alsam olurmuş. Geçen sene 4 Yaylken 6 12 almıştım. Sonradan hatırladım
KumsalRoza Woody tsk ederim 13 aylik benim kızım da ölçümleri sizinkiyle aynı hemen hemen. 2 yas olacak gibi.simdi baktim 90 lira olan kız bebek mayosu stok güncellemiş.3 yas hariç 4 yasa kadar var inceleyeceğim.
Woody KumsalRoza inşallah memnun kalırsınız 😀 ben fotograf çekmeli bikini almıştım bi de.. Sürekli kumsalda oynamak istediği için uzun kollu üst uv koruma çok iyi oluyor. Hiç yanmadı.
Benanneyimanne KumsalRoza yaa grrcekten mı süper o zaman bu şort ve ust bluz almak daha mantıklı olabılır
KumsalRoza Benanneyimanne evet sizinki erkekti sanırım çok cici mayolar var erkekler için.tshirt-şort. Kizlar da ise burdaki mağazada az seçenek vardı yine de güzeldi.yani en azından görmüş oldum netten gönül rahatlığıyla getirebilirim diye düşündüm.
Benanneyimanne KumsalRoza bende pazartesı gıdıp magazadan alayım o zaman aramadan cok tesekkur ederın 🌸🥰
Mom622626 Benanneyimanne hem uv korumalı aldım hemde normal mayo aldım. Şort tshirt lü mayolar yanıktan koruyor ama benim aldığımın kuruması uzun sürdü o yüzden kulanmadım.