_prens_prenses_annesi Ulku_06 aaa bu aklima hic gelmemisti bu isimleri esimle paylasacagim hepinize tesekkur ederim canim 🥰 bu ismi de cok seviyorum babam benim adimi koymak istemis ama nasip olmamis simdi siz yazinca aklima geldi
Ulku_06 _prens_prenses_annesi Aaa çok iyi o zaman. Madem böyle bir anınız var babanızın da hoşuna gider. Aybüke farklı ve güzel Bi isim. Hanım hanımcık 👼
Balbocegimkizim_42 _prens_prenses_annesi kızımın adı Elif Yaren başka bir kızım olursa Amine Gülşe, Aybüke ve Hannenur çok sevdiğim isimler aklımda tutuyorum 😌 belki fikir olur size de 🤗
_prens_prenses_annesi Balbocegimkizim_42 taaa olmaz mi hic bu isimlerin hepsini esimle konusacagim elif ismi de cok guzel belki bunu dudunebilirim 🥰🌸 yanina da bir isim koyabilirim ayrimcilik yaomis gibi hissediyorum kendimi yoksa 🌸🥰😍
_prens_prenses_annesi Arifeeee ahsen ismi de soykerken kulaga kibar hos geliyor aslinda bunu da dusunecegkm cok tesekkur ederim canim 🥰😍
Purposeless _prens_prenses_annesi Evet zahmetli bencede çift isim ,hele kız çocukları ilerde evlenince yani kendi soyadınıda kullanmak isterse destan gibi bişi oluyor benim bi arkadaşım öyleydi.iki adı iki soyadı ve uzundu baya. Benim kızımın adı Hira ilerde bi tane daha kızım olursa daha iyi bi isime denk gelmediğim sürece bunlardan biri olucak kesinlikle 🥰
_prens_prenses_annesi Purposeless hira ismi de guzel mis aslinda ya cok kararsiz kaldim doguma kadar karar vermem lazim 🥰 yoksa isin icinden cikamayacgim aslinda haksizlik olacak mis gibi hissediyirum ona tek isim koyunca ama bilemiyorum belki tek koyabilirim annem de basta olmak uzere herkes baski yapiyor cocuklara cift koydunn da noldu diyor 😇😂🥰
Balbocegimkizim_42 _prens_prenses_annesi rica ederim valla ben Yareni çok istemiştim elifler yaramaz oluyor diye 😅 eşim Elif çok isteyince Elif Yaren oldu 😅 hayırlısı olsun ismiyle gelsin güzellik 🌺
_prens_prenses_annesi Ftmsrsln ayy bu da cok guzelmis ya rabbim ismiyle yasamayi nasio etsin insallah cok guzel mis butun arkadaslsrin yazdigi isimlerin anlamlarina bakaip esimle karar verecegim insallah 🥰 lina ismi de guzel anlamina bakayim hemen 🥰🥰🌸
Purposeless _prens_prenses_annesi içine nasıl sinecekse öyle yap 🥰 Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🤲
Esm-nr-20 _prens_prenses_annesi Bende Esmanur ismini çok seviyorum çok latif geliyor bana. Kızımın adıda Esmanur ❤️
_prens_prenses_annesi Esm-nr-20 aslinda kizimin adi ile de uyumlu 🥰🌸 bu da olabilir gercekten harika annelersiniz isimler cok cok guzel hepinize cok tesekkur ederim 🥰🥰
Twinsmomee Kızlarımın adı🌸🌸 Elisa: Cennet kapısında bekleyen melek, Allah’ı emri, sözü. (Kuran’da geçmiyor.) Esila: İkindi sonrası. '‘ Sabah akşam Rabbinin ismini an. ’' İnsan Suresi 25. Ayet
_prens_prenses_annesi Twinsmomee yaa ne kadar uyumlu 🥰🌸 masalllah bunu da dusunecegim insallah bu isiler arasjnda da hep kararsiz kaldim 🌸🥰
_prens_prenses_annesi Elya- elya ismi de ne kadar guzel anlamli cok kararsiz kaldim burda butun isimler cok cok guzel ya 🥰 rabbim hayirlisini nasip etsin aklim karisti iyice 🥰🌸
_prens_prenses_annesi Ulku_06 olabilir babam surekli soyler adini koyacaktim ama olmadi diye belki ona da supriz yaoabilirim hayirlisi 🌸🥰