Meltemm95 Kizlar bebegim on aylik dunden beri atesi var 38-38.5 oluyor dun usutmus ola bilirim terliyken soguk olmus ola bilir. Ve ben iburamin zero veriyorum 2.5ml iyi gelir mi yoksa calpol mu daha iyi olur? 🥺
Esen_123 Meltemm95 Iburamin zero bize doktorumuz öksürürse ver demişti . Hiç ateş düşürücü olarak kullanmadım. Bilmiyorum Canim üstte kalsin. Geçmiş olsun 💚
Bulutbey Meltemm95 oğlumun öksürük ve burun tıkanıklığı vardı. Ateşi yoktu ama. Kuzenim aile hekimi o söyledi bu ilacı aldım. Ateş için faydası var mı bilmiyorum
Ddddddd01 Meltemm95 çok tavsiye edilmiyor ateşli çocuğa bu şurubun verilmesi havale geçirebilirmiş ondan ben çok zorda kalamdigim sürece vermem o şurubu
Meltemm95 mihrosum Sonsuzmutluluk Ddddddd01 @Bulutbey Simdi calpol verdim cok halsiz kizim 😔 calpol ne kadar vermem lzim ben 5ml verdim
Sonsuzmutluluk Meltemm95 calpol verseniz daha iyi olur daha küçük bebeğiniz. Doktora danışmadan soğuk algınlığı ilaçlarını vermeyin dozunu ayarlayamazsınız fazla gelir karaciğere zarar verir içinde ateş düşürücü var ama bebeğiniz küçük
mihrosum Meltemm95 hayır ıburamın verme lutfen sadece calpol.6.hastalımta olabilir korkma 4 5 gun ates yapabiliyor sonra gecıyır
mihrosum Meltemm95 canım benegın kac ise yari cc vermen lazım yoksa atesi dusmez. Ornegın 10 kg ise bebek 5 cc vermen lazım
Dehya Meltemm95 iburamin zero dolven ile ayni etken maddeye sahip.ikisinin icinde de ibuprofen var.atesi düşürür evet ama ilk etapta calpol tercih edilir.10kiloysa 1 ölcek verebilirsin