Akdgnguler Daha 2 aylık bebeğim var ama suan tekrardan hamile olabilirim sizce böyle bi durum mümkün olabilir mi çünkü bebegım daha cok küçük ☹️☹️
Bimelekannesi Akdgnguler mümkün elbette ama nerden vardınız bu kanıya ne belirtiniz var ayrıca korunmuyor musunuz ?
Akdgnguler Bimelekannesi kendime alet taktırmadım istemedim ama korunmaktan kastım da geri çekilmeyi yapıyorduk
Akdgnguler Azsekerlikahve adet olmadım arada sadecr 2-3 gün kanamam olmuştu doğumdan sonra başka olmadı
Eternity Akdgnguler 😂 Yani doğum kontrol hapı yerine prezervatif+geri çekilme yapabilirsiniz? İnşallah olmaz ile olmuyor bu işler. Hamile olabilirsiniz, tebrikler.
_prens_prenses_annesi Akdgnguler kizim 4 aylikken hsmile kaldim dogumu bekliyorum suann ..mumkun yani hakkinixda hayirlisi olsun..dogum sonrasi ben adet gormustum hemen siz gordunuz mu
Akdgnguler _prens_prenses_annesi sezeryan doğum yaptım ben hemen olmadı 1 ay sonra falan 3 hün süren bi kanama oldu sonra bianda kesildi
BurcuKucuk Akdgnguler siz hiç bir yöntemi istemeyip ( spiral istemedim , hap istemedim ) hamile kalmak da istemiyorsunuz 🙄 geri çekilme bir korunma yöntemi değil. Bence kendinize iyi bir yöntem bulun yoksa her yıl çocuk doğurabilirsiniz💐