Mirasultan 4 aylık bebeğim var henüz adet olmadim ve bebeğimi emziriyorum hamile olmaktan korkuyorum olabilir mi acil cevap verin 😔
Elifffinnnn111 Mirasultan korunmasız ilişkiye mi girdin neden hamile olduğunu dusunuyorsun ? Onu bize bi aciklasan da ona göre yorum yapsak
Asmininannesi Mirasultan test yapabilirsin. Korunmuyorsan olabilirsin ama doğumdan sonra 1 yıl hastalanmayan arkadaşlarım oldu. En iyisi test yapman biz bilemeyiz 🤷
Ulku_06 Mirasultan Benim bebiş 7.5aylık, emzirmeye devam. Benim de hala adet kanamam olmadı. Sen en iyisi gebelik testi yaptır ya da aile hekimliğine kan ver.
aminegunes24 Mirasultan bacım naptın sen süt korur diyorlar ama tam tersi hemen hamile kalma şansın yüksek
Blackcloud Süt korumaz artı adet olmasanız bile yumurta rezervleri çalışıyor hamile kalmam diye düşünmeyin, yani her korunmasız ilişkide hamile kalma şansınız var.
Blackcloud Mirasultan Hakkınızda hayırlısı olsun, bundan sonra daha dikkatli olursunuz bebek istemiyorsanız.🌸
Mirasultan Blackcloud amin teşekkür ederim Allah isteyenlere versin olmayanlara gerçekten hic istemiyorum
Mirasultan Ulku_06 henüz 3-4 günlük bi olay gebelik testinde çıkmıyor kafayi yemek üzereyim ya hamile kaldiysam diye
Blackcloud Mirasultan Anladım, öyleyse ilişkiden 2 hafta sonra falan test yaparsınız yada kan verirsiniz içiniz rahat eder, hayırlı geceler.🌸
Tokyo Mirasultan Burdan nasıl anlayacagız kii Benim ilk adetim 5 aylıkken oldu . Emzirmeye güvenmeyin sakın önleminizi alın Diyeceklerim bu kadarr👌