tontisbebegim
Valla zor bir soru olmuş 😃 Şimdi şöyle ki, daha önce param yok ama bakımlı olmak istiyorum diyen birisine evdeki malzemelerle de bakım yapabileceğini yazmıştım. Mesela saç maskesi almak yerine hindistan cevizi, zeytinyağı bademyağı vs ile maske yapabilirsin, yüz neyse yumurta akı yoğurt zerdeçal bişeylerle yüz bakımı yapılabiliyor, deodoranta paran yetmiyorsa lavanta kolonyası falan yazmıştım ama sonra düşündüm de bunlar da parayla alınıyor 🧐 E tırnak bakımı yapıcaksın, sadece kesmeyle olmuyor, en azından benim tırnaklarım olmuyor, oje french gerek yok ama törpüsü var parlatıcısı var tırnak eti iticisi var bunun, haydi hiçbirini yapma yine bakımlı görünüyor olabilir turnaklar, saça gelince uzunsa vs sadece yağla olmuyor, elektriklenme önleyicisi var, kırık önleyicisi var, şekillendiricisi var, kuaföre kestirme parası var, yüzün temizleyicisi var, kremi var, ağda yapacaksın ağda lazım bez lazım, jiletse jilet alacaksın, var da var bunlar da hep parayla, ben anlamadım gitti. 😅😅 Sadece bunlar mı hayır, bakımlı olmak vücut şekline de önem vermek bence, sadece sporla mümkün, çocukla spor olmadığına göre bakıcı lazım, ona da para lazım 😂 😂😇