HappyKids Merhaba canımız annelerimiz, “Doğum Sonrası Cinsellik Rehberi” başlıklı blog yazımız yayında! Doğum Sonrası Cinsellik Doğum Sonrası Vajinal Kuruluk Doğum Sonrası Doğurganlık Cinsel İsteksizlik İçin Öneriler İçerkler Linkte! 🚀 https://blog.mutlubebekleriz.com/genel/dogum-sonrasi-cinsellik-rehberi/ Yazımızı okuduktan sonra konuşalımm! 🥰
Semrakrbck HappyKids hangi cinsellik acaba ben bebekle uğraşıp uyutana kadar eşim uyumuş olur ya da ben yorgunluktan pert olmuşumdur
bambambebem Hangi cinsellik ?? ( bizdeki durum bu🤣🤣) valla çocuk bizi yorgunluktan serpeseriyor halimiz kalmıyor bırak isteği. Düzenli yapanlada hayranım🙊
ecemm-6161 bambambebem 💁🏼♀️🤷♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Dimi bacım bende hamilelikte risk vardı olmadı Doğum sonrası da 2 Ay dan sonra yeni yemi işte canım valla olmuyor oyke işte bebek insanda hal bırakmıyor bebeği uyuttum mu yanına bende uzanıp yatıyorum öyle kalıyorum bazen ama Yine de cok sık olmasa da olıyır o kadar şey yapmıyoruz 😂😂
sevdeninasafkosu Umruye benim tavana bakacak halimde kalmıyor hemen uyuyorum tabi uyuyacak vakit olursa 🤦🏻♀️
DilekMehmet Bizde bitmedi 40’ım çıktıktan sonra düzenli devam ediyoruz 🙈 bi sorun yaşamadık bebişimiz uyuduysa sorun yok 😂
Hacer_0393 DilekMehmet Bizim de aynen devam ediyo hamilelik boyunca birlikte olamadığımız için acığını çıkarıyoruz😂😂 Nerdeyse 1 sene birlikte olamadığımız için hakettik sanırım😂😂
Emineulu58 DilekMehmet işte canım uyumuyor sorun orda hemde iki tane😅🤣Allah canlarına sağlık versin nspıcan☺️
Jojoanne16 Cinsellik diye birşey kalmadı oğlumuz 1 yaşında ama maşallah bir rahat yok .. bir kahve bile içemiyoruz karşılıklı .. cinsellik bitti , rehperinede ihtiyaç yok gibi 😂😂
momideastr Ben doğum ve sonrasında mental olarak çok yorulmuşum yıpranmıştım bebeğim 5 aylık daha yeni yeni birbirimize vakit ayırıyoruz 🤭
Keriminhilali Bende de sıfır istek ama kocam Nuri Alço misali çocuk uyuduğu anda peşime takılıyor.. kadın olmak zor vesselam
Momys_-girl Keriminhilali ne güzel ya bizim ki de hiç oralı değil valla 😁 sanki o doğurdu isteksizce davranışlar sergiliyor 😬