RumeysaCulfa4444 İyi günler sevgili anneler kızım 1 ay 25 günlük kakasını geç yapıyor bazen iki gün bazen 3 gün bu normalmı yapsada çok az yapıyor
Tosbik_berram RumeysaCulfa4444 valla benim kızımın 1 hafta bile yapmadığı oluyor, eger bir problemi yoksa hic sorun değil birkac gün sonra baya yapiyorlar zaten simdide 1 gunde 5 defa degisiyorum😅
Veyselaras RumeysaCulfa4444 bizim iki aylık iki güne bir yapardı bizimde 3 gün hala yapmadı ikiniyor ama yok bilemedjm ne yapsak
Ebrugzbk RumeysaCulfa4444 sadece anne sütü alan bbeklerde 10 güne kadar normal sıvı ile beslendikleründen çiş olarak da atabiliyormış
RumeysaCulfa4444 Tosbik_berram yok bir sorunu sadece uyumuyor kısa sürelerde uyuyor 15 dk 10 dk çişini yapıyor ama
Tosbik_berram RumeysaCulfa4444 büyüdükçe değişiyor huyları benimde gece uykusu iyi ama gunduz 20 dakikada bir kalkoyor normal bunlar canım merak etme benimde ilk 2 hafta çiş yaptı sonra düzeldi 😊
Merve1203 RumeysaCulfa4444 eğer yaptığında sıvı yapıyorsa sorun yoktur. Benim oğlum 4 aylık. 1.ayından beri 10 günde bir yapıyor. Doktor müdahale etmeyin dedi. Sıvı yapıyorsa korkmayın sütünüz yarıyordur
Tasarimci-anne1 RumeysaCulfa4444 yetiriyordur sütün sen aldırış etme kimseye emzirirken bol su içmeni tavsiye ederim 😇
Merve1203 RumeysaCulfa4444 eğer huzursuz değilse sıkıntı yapmayın ben çok doktor gezdim. Ek gıdaya geçene kadar böyle olur dediler bana. 10 günde bir yapıyor yaptığında da sırtına kadar yapıyor zaten
RumeysaCulfa4444 Tasarimci-anne1 şimdi ise meme reddi başladı ne yapacağımı bilmiyorum 2 aylık oldu zorla tutturmaya çalışıyorum
Merve1203 RumeysaCulfa4444 benımkinde de o ayda başladı 2 aydır mücadele veriyorum. Asla pes etmeyin ben hep sağıp verdim uyku sersemi olduğunda da memenizi tutturun bende çok çektim ondan. Ayakta verin ya da uykudan uyanır uyanmaz yan yatırın yanına uzanıp verin o şekilde az da olsa alıyorlar
Tasarimci-anne1 RumeysaCulfa4444 mamajoonun kelebek ucunu kullanmayı deneyebilirsiniz bence önemli olan anne sütünü alması diye düşünüyorum 🤗
Merve1203 Veyselaras gazdan dolayıda ıkınıyor olabilir. Doktorlar 10 güne kadar normal diyorlar 🤷♀️ ama sizinki gazı olduğu için de ıkınıyor olabilir
RumeysaCulfa4444 Merve1203 her yolu deniyorum valla pes etmedim gece emiyor güzel ama güzünleri çok sıkıntılı geçiyor uyku esnasında veriyorum ben de peki ek gıda veriyonuzmu
Merve1203 RumeysaCulfa4444 yok vermedim. Zor olduğunu biliyorum inanın gece gündüz memeyi tutturmak için uğraştım. Pes etmeyin sakın eninde sonunda alıyorlar. Acıkınca mecbur yiyecek. Memeye getirdiğinizde biraz sütünüzden sıkın ağzına tadını alsın
RumeysaCulfa4444 Merve1203 yapıyorum herşey o ağlayınca bende ağlıyorum pes etmedim ama aç kalıyor üzülüyorum