En_guzel_yanim JackDaniels kadın kadına ne yaptı bacım sen iyi misin😂😂 aldırma yasak bilmem be diye tartışma mı çıkardım. Sorun yaratmaya çalışmayın. Neden kürtaj olmak istiyorsunz dedim sormak ayıp mı
JackDaniels En_guzel_yanim evet ayıp. Neyse lütfen bana cevap yazmayın anlayabileceğinizi düşünmüyorum. Diğer arkadaşlarada verdiğiniz cevaplardan seviyeniz çok belli. Bacım falan ne bu samimiyet?
mrvcr En_guzel_yanim hayır değil. 10 haftalık olana kadar -herhangi bir sağlık sorunu olmasa dahi- kürtaj yasal.
Dddd35 En_guzel_yanim gider misin baslıgımdan senin gibi cahille ugrasamayacagim , bugun muayene oldum ve doktorumdan fiyat bile almısken hala gelmis yasak diyorsun
Gokturk-10 Dddd35 Canım Sudekan klinik mi ne var merdiven altı bi yer değil doktor hemşire olan bi yer ve Türkiye de 10 haftaya kadar yasak değil dilersen bi ara fiyat al
hunilimomm Dddd35 İzmir’de oturmuyorum ama bildiğim kadarı ile devlet ücretsiz yapıyor 1 ay önce arkadaşıma sağlıksız gebelik 10 gün sonda gel bakalım olması kürtaj yapalım demişti canım
mrvcr En_guzel_yanim bildiğim kadarıyla 2019′dan itibaren Almanyada da 12. haftadan önce yasak değil ama iddia etmeyeyim tabi.