Dddd35 Kızlar 5 haftalık hamileyim kürtaj olmam gerekli izmirde önerebileceginiz bu işlemi yapan uygun fiyatlı hastane/ klinik önerebilir misiniz lütfen
Morfrenk Dddd35 fügen erdem ünsal, kordon klinik bi ararsınız ama şuan fiyat nedir bilmiyorum arkadaşım olmuştu
ecosummm Dddd35 devlet hastaneleri de yapıyor bildiğim kadarıyla emin misiniz ? Arkadaşım 4 sene önce kadar bebeği 6 aylıkken yaptı
Dddd35 Kızlar cok önemli lütfen bugün çınarlı hastanesine gittim 2800 dediler zaten 8 ay önce 3000e dogum yapmistim cok pahali geldi
2balkiz En_guzel_yanim belki rahatsızlığı var aldırması gerekiyor, belki gerçekten tüm önlemini alıp ona rağmen hamile kaldı ve bakamayacak durumda. Neden yasak olsun ki?
JackDaniels En_guzel_yanim sizi ne ilgilendiriyor sağlıksız gebelik olabilir. Veya kendini bir bebeğe hazır hissetmiyor olabilir. Günahı sevabı kişinin kendisine. Zaten bu konuda fikrimizi merak etseydi postu ona göre açardı.
En_guzel_yanim JackDaniels sizi ne ilgilendirir. Sordum. Önemli bişeyse söylemek istemiyorum diyebilir. Sizin de yaranız var herhalde
dlrkrn @En_guzel_yanim İsteğe bağlı kürtaj da yasak değil hanımefendi. Yanlış bilgilendirmeyin lütfen..
mrvcr En_guzel_yanim hayır değil. 10 haftalık olana kadar -herhangi bir sağlık sorunu olmasa dahi- kürtaj yasal.
Dddd35 En_guzel_yanim gider misin baslıgımdan senin gibi cahille ugrasamayacagim , bugun muayene oldum ve doktorumdan fiyat bile almısken hala gelmis yasak diyorsun
JackDaniels En_guzel_yanim hayır yaram yok. Kadın kadına bunu yapmamalı. İlla yaramın mı olması lazım?
En_guzel_yanim JackDaniels kadın kadına ne yaptı bacım sen iyi misin😂😂 aldırma yasak bilmem be diye tartışma mı çıkardım. Sorun yaratmaya çalışmayın. Neden kürtaj olmak istiyorsunz dedim sormak ayıp mı