-civcivlerim- Narin9 gece emzik diye ağlayınca uykuya döndüremedim bide ikisi birden uyanınca napıcağımı sapıttım 😔
-civcivlerim- Biriste keşke becerebilseler ağzında duran emziği çıkarıp ağlıyor geri atsana ağzına ☹️
-civcivlerim- dontsleppyunhappy eline vermeyi deneyeyim önce dediğiniz gibi ama çok sinir bozucu bari biri uyusun ya ikisi de aynı şekil yenidoğan zamanlarına döndük resmen dk başı uyan artık düşüp bayılıcam uykusuzluktan
dontsleppyunhappy -civcivlerim- bi kaç güne 1 haftaya öğrenirler, siz eline verin, ağzına koymayı öğretin yeter. Gerekirse elini siz hararet ettirin ağzına götürün. Anlıyorum sizi., ❤️
dontsleppyunhappy -civcivlerim- öğrenirler, sizde de iki tane işiniz gerçekten kolay değil. Ben bir tanesiyle zor uğraşıyorum 😂
-civcivlerim- dontsleppyunhappy Rabbime bin şükür ikiz nasip etti ama kimsem yok yardıma gelecek tek bakıyorum bu uykusuzluk mahvetti beni ☹️
12svg -civcivlerim- evet öyle oluyo ama uykudan da emzik icin uyaniyo yine ağlıyor. Bir gün sabredin inşallah sonuç verir.
dontsleppyunhappy -civcivlerim- ay kıyamam sizede. Allah yardımcın olsun kardeşim. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Dişleri çıktı mı bu arada. Ondanda olmayacak huysuzluk yaparlar. Aslında normal giden bir şey bile bir anda değişiyor.
-civcivlerim- dontsleppyunhappy Aminn hepimizin yardımcısı olsun Rabbim sağlıkla büyüsünler inşallah 🤲🏻 birinin çıktı diğerinin henüz çıkmadı 2 3 ay sürer mi ki diş sancısı🥺
dontsleppyunhappy -civcivlerim- yani bir ay önce falan başlıyor. Ama ilk dişi ise o biraz daha sancılı geçiyor. Neyi oldugunu tam bilemiyorsun ki, diş diyorsun karnı ağrıyor muş. Pırtı gelmiş efendim karnı açmış tamam çocum ağlama geçecek.
-civcivlerim- dontsleppyunhappy kesinlikle öyle dillenip derdini anlatana kadar bu böyle geçicek sanırım ☹️