-civcivlerim- Merhaba hanımlar 9 buçuk aylık ikizlerim var uyku düzenimiz bitmiş durumda normalde emzik emen bebek olmadılar hiç Bi zaman çeşit çeşit emzik aldım asla tutmadılar ama 2 aydır geceleri emzik için uyanıyolar ne yaparsam önüne geçemiyorum emzik düştükçe uyanıyolar artık gücüm kalmadı sabaha kadar hiç uyumuyolar gün içinde yine uyumuyolar emziği geceleri nasıl unutturabilirim 🥺
Adadadadada -civcivlerim- Derin uykuya demekki tam dalamıyorlar bizimkide öyle yapıyor normalde emziksiz uyur bu aralar emzik için uyanıyor 4.ay atağındayız atakta olma ihtimali var mı? Bide aç olabilirler mi bazen açkende istyor bizimki
Tugceonrdml_ -civcivlerim- uyku arkadası alabilirsiniz emzik emen çocuk rahat olur derler ama ben sırf o yüzden vermiştim 2.5 aylık
Badeekus -civcivlerim- ben her uyandığında su veriyorm bberonla tekrar dalıyo azalttık 9 bck aylık kızım yakında bıraktırcam
Gurbe Benim oğlum üç aylıkken yapıyordu bunu emziği attım vermedim artık öylece bıraktılar tabi sizinkiler daha büyük bilemiyorum üstte kalsın
12svg Benim de ayni sorun vardi ama kızım cok uzun süre emzik kullanmadi. Memede uyuyordu, dedim emzige alistiriyim. Bir kac kafta sonra dedim keske alistirmasaymişim düştükçe kalkiyor. Emzigi vermedim cok ağladı ama bi iki güne gecti.bide dis kasiyici vermiştim onla oyalandi
-civcivlerim- 12svg biberona su koydum yok çıldırdılar resmen emziği ağzına alana kadar susmadılar tam 3 saat uğraştım çıkmazdayım resmen 😔
Momms2 Bilgim yok üstte kalsın 9 günlük oğlum emzik tutuyo aynen düşünce uyanıyo ben düşünce hemen alıyorum derin uykudaysa unutup yatıyo şimdilik
Seymen1905 Hiç bir fikrim yok üstte kalsın bende emziği sadece gece uyurken veriyorum uykuya daldığı an çıkarıyorum ağzından
-civcivlerim- Seymen1905 bende öyle yapıyorum emziği çıkarıyorum ama max 1 saat sonra mutlaka uyanıyolar emzik derdine asla uykumuz yok artık başım dönüyor
-civcivlerim- Adadadadada gece maması yapıyorum uyumadan yarım saat önce yatağına koyuyorum biraz zaman geçiriyolar sonra mama yapıp içiriyorum uyuyolar aç olma ihtimalleri sıfır 9 da uyutuyorum gece 12 gibi Bi daha mama içiriyorum 🥺
-civcivlerim- Tugceonrdml_ keşke doğru düzgün emseler emziği asla tutmadılar emzik evde emzik koleksiyonu oldu resmen damaklı düz markalı markasız nereden çıktı bu emzik düşünce uyanma derdi anlamıyorum 🥺
12svg -civcivlerim- evet öyle oluyo ama uykudan da emzik icin uyaniyo yine ağlıyor. Bir gün sabredin inşallah sonuç verir.
Adadadadada -civcivlerim- hay Allah niye öyle yapıyorlar düzelirler inşallah valla dertleri bitmiyo sürekli başka bişey çıkıyo annelere rahatlık yok
Narin9 -civcivlerim- verme emziği canım bıraktır başka türlü olmaz birkaç gün çekeceksin ama zaten emzik için hep uyanıyorlar her türlü uykusuz kalıyorsun en azından bi kaç gün çekersin sadece
-civcivlerim- Narin9 gece emzik diye ağlayınca uykuya döndüremedim bide ikisi birden uyanınca napıcağımı sapıttım 😔
Biriste -civcivlerim- bir zaman sonra uykuda bile olsalar düştükce kendileri ağzına alır canm benim kızım da böyleydi bir baktım artık kendi ağzına alıp uykusuna devam ediyor
-civcivlerim- Biriste keşke becerebilseler ağzında duran emziği çıkarıp ağlıyor geri atsana ağzına ☹️
dontsleppyunhappy -civcivlerim- yataklarına bi kaç emzik koyun, gün içinde alıştırın eline verin kendi agzına koymayı öğrensin, gece de düşerse kendi yatakta bulup alabilsin, malesef benim kızda öyle, emziği kendi alınca rahatladım
-civcivlerim- dontsleppyunhappy eline vermeyi deneyeyim önce dediğiniz gibi ama çok sinir bozucu bari biri uyusun ya ikisi de aynı şekil yenidoğan zamanlarına döndük resmen dk başı uyan artık düşüp bayılıcam uykusuzluktan