Cinarduygu12 Mnk24 basit karbohidrat seker aburcubur ekmek ve turevlerini kesip sebze ve protein agirlikli beslenin 1 haftada sutunuz yaglanir ve sık emzirin
Semrakrbck Mnk24 canım sana Tuğçe hanımı öneririm çok güzel yardımcı oluyor kendisiyle istanbul kanuni devlet hastanesinde tanıştım çok memnun kaldım instagram adresi @annesutumucizesi
asenaylmaz153 Mnk24 Sehrınızde emzırme danışmanı vardır ankarada gazı unv var mesela ucretsız gıdın ben gıttım para vermeye gerek yok
Senizinc Mnk24 emiyorsa neden danışmanlık alıcaksn ? Kendini besle ceviz kuru kayısı falan ye sütünün kalitesi artsın
Mnk24 Cinarduygu12 zaten sebze protein ağırlıklı besleniyorum 2 saatte birde emziriyorum ama yine aynı sütüm yağlanmıyor
Heyecandorukta Mnk24 sutum kilo aldirmiyordu ben bir diyetisyenle anlastim anne sutu destekleyici saglikli beslenme programina basladim. Sutum artti mama destegini kestim ama kilosunu bilmiyorum doktora haftaya gidecegiz.
Mnk24 Heyecandorukta kontrole gittiğinizde bebeğinizin kilosunu buraya yazarmısın yani kilo almış mı merak ettim boşuna umutlanmak istemiyorum
Heyecandorukta Cinarduygu12 diyetisyen kan degerlerime bakarak bana ozel bir program yazdi o yuzden yanlis yonlendirmek istemem. Ama genel olarak bilinen seyleri ben de tuketiyorum dereotu gibi. Bol su iciyorum.
Mnk24 Heyecandorukta dereotu bende yiyorum su da içiyorum hergün 2 yumurta peynir yoğurt tüketiyorum .köfte,et yiyorum düzenli 3 öğün yiyorum