Fitifiti Busragultekin 5 buçuk aylık,doğduğundan beri aynı şekilde 5 civarlarında uyanır. Hatta olayı abartıp bu sabah 4;45 de uyandı 🥺
Sumeyra87 Teemo07 kotu haber olucak ama kisin o zifiri karanliginda 6 da gozlerini acmis oluyordu.4 te emmeye kalkardi 6 da gozler acilirdi.
Teemo07 Sumeyra87 Ooff headshot.. 🥺 Teşekkürler kara haber için 🥰😁 neyse nöbetleşe devam demekki ayakta sallamaya
Sumeyra87 Teemo07 hamak besigine ip bagladim her mizirdanmaya degil ama o kendinj belli ediyor arada cekiyorum bende devam ediyor uykuya😥
minniegibi-amadegil Busragultekin 14 aylık 5 te uyanıyor 😃 bazen kıyamaz 6 da uyanır canım evladım ❤️😃
Teemo07 Sumeyra87 bizim aramızda yatıyor ya, beşiğini daha kuramadık. 😔 Uyanınca 2 saat kadar oyalıyorum. Sonra sızıveriyor ama 1 saat maks.
Sumeyra87 Teemo07 iste bi muddet sonra aliskanliga donuyor diyorlar.siz mesela 6 ya kadar yataktan almayip sonra gunaydin deyip sanki 6 da kalkmis gibi hareket etmeliymissiniz.yani 7 de degilde bigun 8 de yatirmayi deneseniz oneri sadece tabikide
Teemo07 Sumeyra87 hımm deneyeyim bir. Yavas yavas çözmek lazım dediginiz gibi çalışmadan belli bir saate