defnekusumm Deneyimli annelerden mama sandalyesi önerisi istesemmm. Çok hareketli bebişler için en güvenilir ve kullanışlı ürün hangisi sizce?
leynanin_pembemantosuu defnekusumm baby plus kullanıyoruz çok memnunum 9 ay 8 günlüm oğlum içinde zıplıyor ayaklarını vuruyor sağa sola atıyor kendini bi sorun yaşamadık ama emniyet kemeri tabiki takılmadı
ahmetseliminannesi defnekusumm Ben ilk ogluma gittm 400 e aldim suan markasini inan unuttum ama🤣🤭 ise başlayınca kayinvalidem bakıyordu o da gitmis bimden 50 liralık aldı vallahi onda daha iyi oturuyordu bizimkini bi kırmadıği kaldi bence çok pahali almayin zaten bir süre sonra oturmak istemiyorlar
[silindi] defnekusumm evde sabit dursun diye bloom fresco aldım. Biraz pahalı ama aşırı iyi. Tatil, seyahat, dışarda yediğimiz zamanlar, çayır çimende de pratik olsun diye mamas papas snug aldım.
elifhanimm İkea antilop aldım öyle çokta araştırmadım kankamda vardı aldım. Gayette memnunum işlevi yemek yemek. Sahile götürüp kurup bebemi oturtmuşluğumda var sade güzel
Tulayknm Joie aldik xl olandan cok memnunum arkadasim da kullanıyor bebeğin düşme riski sıfır ve sırtını masasını boyunu istediğin gibi ayarlayabiliyosun
defnekusumm ahmetseliminannesi hevesleniyor insan en iyisinin her zaman en pahalısı olur yanılgısına kapılıyor ama uygulamada bebişler bakıyorsunuz en ucuzunu beğeniyor seviyor🥰 teşekkürler🙏🏻
busrasilra14 defnekusumm kraft snack mama sandalyesi bebegim hem hakareketli hemde tombis ❤️ Cok memnunum
ahmetseliminannesi defnekusumm Aynen oyle canm benmde ilk diye herşeyin iyisini aldm simdi ikizlerim var tecrübe edindim bayaaa🤣🤣 birine kendi aldigimiza oturur diğeri babaannemizin aldığına gidip bi daha almam🤣
Ezgialp defnekusumm joie mimzy lx mama sandalyesi kullanıyoruz çoookkk memnunum o kadar rahat oturuyor ki, belki komik gelecek ama ben aldığımda bebeğim daha dünyada değil aklımızda bile yoktu birinde görüp almıştım nasılsa bi gün alıcam diye şimdi 3 katı fiyat olmuş asla alamazdım iyiki almışım diyorum
FHKK defnekusumm Prego mio aldık geçen sene 1 senedir kullanıyoruz çok memnunum hareketli bebek için çok ideal