minderbob Aley_ klamp da sinirleri sıkıştırdığı için tahribata neden oluyor o da önerilmeyen ilerde ciddi sorunlara yol açan bi yöntem. En iyisi dikişli sünnet. Kesiden sonra kan akması daha sağlıklı çünkü sinirler çalışıyor iletim var demek oluyor.
Brcsrkn Assareel Ben bebeğimi 20 günlükken lazer sünnet yaptırdım hiç bişey olmadı çok şükür şimdi iyiki yaptırmışım diyorum sıkıntı etme sende her yazılan şeylere inanma internette
alpin-annesi Assareel sıkmayın canınızı bence doktorunuz öyle bi şey önermezdi sıkıntı olsa kim bilir günde kaç çocuk sünnet ediyordur ve çok iyi bi hastaneye gitmişsiniz gönlünüzü ferah tutun 🙏🏼🥰
sherlock_mom Assareel evet bütün hastaneleri aradık sorduk özellikle bana da lazer daha güvenilir geliyordu zaten dikişli daha zor oluyormuş
Assareel sherlock_mom geçmiş olsun peki şimdi iyi mi iyileşme süreci nasıl oldu hafif bi iltihap oldu mu biZ de biraz oldu
sherlock_mom Assareel sizede geçmiş olsun sıkıntısız atlattık hiç bişey olmadı kontrolünde de gayet iyi dedi doktorumuz sizin iltihap ne zaman belli oldu nasıl geçicekmiş peki
Assareel sherlock_mom doktora sorduk iltahap değilmiş yapıştırıcıymiş O görünen sizin de öyle iltihaba benzer bir kısmı var mıydı
sherlock_mom Assareel iltihapa benzer bişey yoktu ama bizimkine yapışma başlamış ileri geri yapın demişti
Assareel sherlock_mom bizim doktorumuz da çok ilgisizdi ne kontrole çağırdı Bengi krem verdi ne doğru dürüst açıklama yaptı medikal Park Göztepe de Prof bir de kendisi