Brcsrkn Assareel Ben bebeğimi 20 günlükken lazer sünnet yaptırdım hiç bişey olmadı çok şükür şimdi iyiki yaptırmışım diyorum sıkıntı etme sende her yazılan şeylere inanma internette
alpin-annesi Assareel sıkmayın canınızı bence doktorunuz öyle bi şey önermezdi sıkıntı olsa kim bilir günde kaç çocuk sünnet ediyordur ve çok iyi bi hastaneye gitmişsiniz gönlünüzü ferah tutun 🙏🏼🥰
sherlock_mom Assareel evet bütün hastaneleri aradık sorduk özellikle bana da lazer daha güvenilir geliyordu zaten dikişli daha zor oluyormuş
Assareel sherlock_mom geçmiş olsun peki şimdi iyi mi iyileşme süreci nasıl oldu hafif bi iltihap oldu mu biZ de biraz oldu
sherlock_mom Assareel sizede geçmiş olsun sıkıntısız atlattık hiç bişey olmadı kontrolünde de gayet iyi dedi doktorumuz sizin iltihap ne zaman belli oldu nasıl geçicekmiş peki
Assareel sherlock_mom doktora sorduk iltahap değilmiş yapıştırıcıymiş O görünen sizin de öyle iltihaba benzer bir kısmı var mıydı
sherlock_mom Assareel iltihapa benzer bişey yoktu ama bizimkine yapışma başlamış ileri geri yapın demişti
Assareel sherlock_mom bizim doktorumuz da çok ilgisizdi ne kontrole çağırdı Bengi krem verdi ne doğru dürüst açıklama yaptı medikal Park Göztepe de Prof bir de kendisi