Bebegimm1 Melikeeeecansuu havalar sıcak yani ağzı temizlensin diye 1 çay kasigi içebilir bence. ben dogdugu gunden bu yana veriyorum. mama verdigim için
Bebegimm1 Melikeeeecansuu dogdugu gün vermeye basladim dedigim gibi mama veriyordum sadece emzirseydim gunluk verirdim cay kasiginda
AlpBeyinAnasi Melikeeeecansuu 5 aylık oğlum, tadımlara başladık bugün, birkaç gündür de çok az miktarda su teklif ediyorum🙃
B123A_ Melikeeeecansuu emiyorsa yada mama yiyorsa zaten ordan karşılıyor su ihtiyacını doktorum bana ek gıdaya geçince ver bıde havalar çok ısınınca ver demişti kızım mama yedıgı için 4 aylık oldu ek gıdaya geçtik verıyorm şimdi
Vildan2334 Melikeeeecansuu ben yeni basladim 3 ay 12 günlük mama olarak devam ediyoruz anne sütü aldigi donemlerde vermiyordum çünkü su ihtiyacini karşılıyor ama mama kullaniyorsaniz verebilirsiniz her mamadan sonra 1 2 cay kasigi
MrsNur Brfar hayır! Mamayı doğru hazırladığınız sürece ordan da yeterli su alıyor, suya ek gıdaya başladınız zaman başlayın ondan önce sakın başlamayın!!! Eğer nedenini merak ediyorsanız bebeklerde su zehirlenmesini araştırın.