Melikeeeecansuu Bebegım buqun 1aylık oldu nezaman su vermeye baslıyım sızler nezaman basladınız vermeye bıde kac cay kasıgı verılmesı gerek
Tahaninanne Melikeeeecansuu anne sütünün çoğu su zaten o yüzden 6 aylık olana kadar vermenize gerek yok
DurikoMom Melikeeeecansuu bebeğim 6 aylık olduktan sonra verdim yalnız dikkat etmen gereken şey havalar sıcak bu yüzden sık sık emzir erken su vermeye başlamanında zararları oluyo
Minisinannesiii Melikeeeecansuu ben 1.5 aylıkken vermeye başladım küçük biberondan içiyo bence susuyolar baya iştahlı iciyo çünkü
ikicocukluAnne_ Brfar ben veriyorum mama verdikten sonra küçükse çay kaşığıyla 5 aylık oldu az biberona koyup veriyorum sıcaklarda özellikle
MrsNur Brfar hayır! Mamayı doğru hazırladığınız sürece ordan da yeterli su alıyor, suya ek gıdaya başladınız zaman başlayın ondan önce sakın başlamayın!!! Eğer nedenini merak ediyorsanız bebeklerde su zehirlenmesini araştırın.
turansmom Brfar Verebilirsin. Şekerli oldugu için ağzıni temizler bir iki kaşık kaynatılip ılıtılmış su
Damla0x Brfar anne sütü alıyorsa su vermene gerek yok , kendin gibi düşünme çocuğu. Benim kızım 7. Ayında ilk suyunu icti çokta mutlu sağlıklı bı bebekti, kasma bu kadar. Doktorlar vermeyin diyor
ikicocukluAnne_ Brfar ver canım hemde dilinde pamukçuk olmuyor doktorum da ver demişti bana özellikle idrarında koku renk değişimi olunca biberonla verdim şimdi 30cc içiyor günde
DurikoMom Mrl-sglm doktorun mamayla birlikte ne kadar su vermen gerektiğini söylemedi mi canım ben mama kullanmadığım için bi bilgim yok maalesef sadece emziriyorsun sanmıştım
DurikoMom Mrl-sglm pardon post sahibi sandım diğer yorumlara baktım mama kullananlar kaynatılıp ılımış su yazmışlar 1 2 çay kaşığı kadar canım ama yinede sen bi doktoruna sor
Secl Melikeeeecansuu benım suan 1 bucuk aylık anne sutude içiyo ama suda veriyorum 5 cay kasıgı falan belkı 3 4 te oluyordur