İyi akşamlar anneler bebeğimle 5 aydır diyetteyiz. Oğlum şuan 9 buçuk aylık ek gida bizim için tam bi savaş 🤦♀️sabah omlet yaparsan yer haricinde bisey yemez. O kadar meyve pireler muhallebi yaparım yemez kendine özel yemekler yaparım yemez. Artık tükeniyorum meme emmeye düşkünlüğü de azaldı bu hafta zorla emiyor. Benim yediğim yemeklerden verince yiyordu bu hafta onu da yemiyor suyu bile zorla içiriyorum. Gerçekten zorlanmaya başladım iyice. Hadi kendimi geçtim gerçekten umurumda değil kendim yememem ama oğlumun bişey yiyememesi artık zoruma gidiyor. Çevredekiler inanmıyorlar doktorlar uyduruyor gibisinden laf ediyorlar. Bu çocuk zayıf mama ver diyorlar annem bile sütun yaramıyor kes verme o pis sutunu dedi zoruma gitti . Bebeğim 8900 kilo zayıf mi gerçekten. Ya zayıf olmasına kafa takmiyodum fazla ama dün biri bu çocuk yürüyemez daha çok zayıf dedi çıldıracam az kaldı. Nasıl illet bişey bu Alerji Allah’m bütün yavrularımız şifa versin. Ne zaman geçer acaba alerjisi olanlar ne zaman diyetinizi açtınız ve bebeğimin iştahını nasıl yerine getirebilirim. Şimdiden teşekkür ederim 🌸