karenina salca domates et balik tavuk patlican havuc ispanak paketli gidalar kuruyemisler sut urunleri yumurta ben bunlarin hepsini kestim. Bize deri testi yapildi havuc sut urunleri ve yumurtaya alerjisi cikti, alerji uzmani yumurtayi 3 hafta dene dedi, denemedim, et yiyebilirsin dedi, tavuk deniyeyim dedim mahfoldu en az bir hafta ikinmaktan yoruluyordu, uykusundan aglayarak uyaniyordu.. surekli patates kabak yiyorum bazen mercimek yemegi kuru fasulye yemegi, taze fasulye, ankaranuhun makarnasi, salatalik yiyorum sadece. Dun tekrar kan geldi diskisindan 4 gundur falan cok ikiniyordu zaten, kalsiyum hapina baslamistim migdemi cok yakti, 3 gundur onu kullanmiyorum, hurma kirmizi elma kalsiyum hapi pekmez bunlardan supheleniyorum.. her yerim agriyor omuzlarim kollarim sirtim, surekli kucak istiyor birde, ya iyi olsun da butun agrilarima raziyim ama, cok yiprandim.. birde mutlu olmaya calisin bebeginizle ilgilenirken gercekten hissediyorlar, ben hep gulmeye calisiyorum ozaman neseli oluyor, stresliyken oda surekli agliyor..